Novi repertoar bioskopa Cineplexx Big Fashion

Na repertoaru  bioskopa Cineplexx Big Fashion od sjutra, 10. oktobra naći će se nekoliko novih filmova.

Na velika platna stiže uzbudljiva porodična priča Planeta 7693, reditelja Gojka Berkuljana.

Film govori o maštovitom devetogodišnjem dječaku koji pokušava da popravi narušene porodične odnose uz pomoć svoje neobične drugarice 7693. Priča prati Lukinu borbu s izazovima unutar porodice nakon bolnog gubitka, dok traži utočište u svijetu mašte.

Ovo je topla i emotivna priča o odrastanju, ali i priča o porodici i ljubavi. Glavnog junaka igra Ilija Pejaković, a u glumačkoj ekipi su i Andrija Kuzmanović, Kristina Obradović, Hana Ivanišević i Mara Rakčević.

Na novom repertoaru je i film My Hero Academia: You’ re Next.

Izuku Midorija, srednjoškolac koji želi biti najbolji heroj, suočava se sa negativcem koji se ponaša kao heroj kojem se nekad divio.

U društvu gdje se heroji i negativci nastavljaju boriti u ime mira i haosa, Deku, U. A. srednjoškolac koji želi biti najbolji heroj, suočava se s negativcem koji se ponaša kao heroj kojem se nekad divio. Mogu li Deku i ostatak U. A. razreda 1-A zaštititi svijet tako što će stati na kraj Dark Mightu, čovjeku koji tvrdi da je novi simbol mira?

U Cineplexx stiže i Čudovište– još jedan film za sve ljubitelje japanske kinematografije. Čudovište je priča o porodici, ali i kompleksnim odnosima unutar nje.

Kada mladi Minato počne da se ponaša čudno, njegova majka osjeća da nešto nije u redu. Otkrivši da je nastavnik odgovoran, ona upada u školu tražeći da sazna šta se dešava. Kako se priča odvija u očima majke, nastavnika i djeteta, istina postepeno izlazi na vidjelo.

U horor filmu Terrifier 3 Leone se vraća korijenima svog jedinstvenog, zastrašujućeg stila u novom filmu o klovnu Artu, uz prazničnu atmosferu koja je zamagljena ubilačkom žudnjom za krvlju.

Dječak se budi usred sniježne noći, izlazi iz kreveta sa svojim medvjedićem u ruci i pokušava da otkrije izvor čudnih zvukova koji dolaze iz dnevne sobe. Kada konačno stigne dolje, očekuje Deda Mraza, ali umjesto njega, nalazi klovna Arta, obučenog kao Deda Mraz, sa sjekirom u ruci.

Anime Night: My Hero Academia: You’re Next

U četvrtak, 10. oktobra, od 20 časova bioskop Cineplexx organizuje još jedan Anime Night događaj. Ljubitelji japanske animacije imaju priliku da pogledaju premijerno prikazivanje anime ostvarenja My hero academia: You’ re next, nastalog prema jednoj od najpopolarnijih mangi. Sve posjetioce očekuje piće dobrodošlice Guarana Azijana i poklon poster iz filma, dok će oni najsrećniji posjetioci imati priliku da osvoje vaučer za autentični japanski obrok u Sushi restoranu Nama. Osim toga, talentovane djevojke iz Sara Silva Art Dump-a crtaće omiljene anime junake, uživo za sve prisutne.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply