Novi filmovi u bioskopu Cineplexx

Od 1. septembra do 31. decembra, svakog četvrtka, korisnici VISA kartica mogu uživati u posebnoj pogodnosti u bioskopu Cineplexx. Uz svaku ulaznicu plaćenu VISA karticom, posjetioci dobijaju drugu ulaznicu potpuno besplatno! Akcija važi za sve filmove sa repertoara, pružajući ljubiteljima filma priliku za dvostruko uživanje po cijeni jedne karte.

Anime Night: DAN DA DAN

U subotu, 7. septembra, od 20 časova bioskop Cineplexx Big Fashion organizuje još jedan Anime Night događaj. Ljubitelji japanske animacije imaju priliku da pogledaju premijerno prikazivanje anime ostvarenja DAN DA DAN, nastalog prema jednoj od najpopolarnijih mangi. Sve posjetioce očekuje piće dobrodošlice Guarana Azijana i poklon bukmarkeri sa motivom iz filma.

Pored ovih akcija, na redovnom repertoaru bioskopa od četvrtka, 5. septembra, naći će se novi filmovi:

BITLĐUS BITLĐUS

Kreativni vizionar Tim Barton i Majkl Kiton još jednom udružuju snage u spektakularnom povratku kultne franšize koja je obilježila istoriju bioskopa.

Nakon neočekivane porodične tragedije, tri generacije porodice Dic vraćaju se kući u Zimsku rijeku. Njihovi životi se okreću naglavačke kada Lidijina buntovna ćerka tinejdžerka Astrid otkrije misteriozni model grada na tavanu i slučajno otvori portal u zagrobni život. Sa nevoljama koje nastaju u oba svijeta, samo je pitanje vrijemena kada će neko tri puta izgovoriti Bitlđusovo ime i ponovo prizvati njegov jedinstveni nestašluk.

Majkl Kiton se vraća svojoj legendarnoj ulozi Bitlđusa, demona sa smislom za humor kakav nikada ranije niste vidjeli, spreman da oživi haos i ludilo na potpuno nov način. Uz njega, tu su i zvijezdani povratak Vinone Rajder kao Lidije Dic i Ketrin O’Hara kao Delije Dic, zajedno sa svježim licima poput Džene Ortege i Džastina Terua koji donose novu dimenziju ovoj bezvremenskoj priči.

200% VUK

Ružičasta pudla se vratila…kako bi dokazala da je 200% vuk!

U novoj avanturi, Fredi misli da ima sve što je potrebno da vodi svoj čopor vukodlaka, ali zaslužiti poštovanje svojih članova čopora pokazuje se kao veliki izazov. Kada bi barem bio više… vučji. Ali, kada nepromišljena želja pretvori Fredija u vukodlaka i pošalje nestašnog duha Mjeseca na Zemlju, Fredi mora da vrati kosmički red prije nego što bude prekasno. Sinhronizovano!

DAN DA DAN: First Encounter – Natprirodna manga oživljava!

Priča prati Momo, srednjoškolku iz porodice spiritističkih medijuma i njenog druga iz razreda Okaruna, koji je opsjednut okultnim. Momo vjeruje u duhove, ali negira postojanje vanzemaljaca, dok Okarun vjeruje u vanzemaljce, ali ne u duhove. Kako bi jedno drugo ubijedili u suprotno, Momo odlazi u napuštenu bolnicu poznatu po viđenjima NLO-a, a Okarun u tunel za koji se priča da je uklet. Na tim mjestima susreću se sa paranormalnim aktivnostima koje prevazilaze svako razumijevanje. Usred tih neprilika, Momo budi svoju skrivenu moć, a Okarun dobija moć prokletstva kako bi se suprotstavili paranormalnim silama! Da li će se njihov sudbonosni ljubavni odnos takođe razviti?!

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply