Novi filmovi u bioskopu Cineplexx Big Fashion

Na repertoaru  bioskopa Cineplexx Big Fashion od danas je nekoliko novih filmova, a na radost najmlađe publike, na velika platna stiže još jedna animirana avantura.

Riječ je o filmu “10 života”, koji govori o razmaženom mačku koji olako shvata srećne okolnosti u kojima se našao nakon što ga je spasila i zavoljela Rouz, predana učenica mekog srca. Kada je izgubio i deveti život, sudbina se umiješala i mačak kreće na putovanje koje će ga u potpunosti promijeniti. Film je sinhronizovan na naš jezik.

Film “78 dana” ostvarenje je čija nas radnja smješta u period bombardovanja 1999. godine.

Nakon očevog odlaska u vojsku, sestre Sonja i Dragana započinju video dnevnik na kućnoj kameri, snimajući, dok dani prolaze, mirnu prirodu oko sebe, drhtavo noćno nebo tokom vazdušnih napada i zadirkivanje svoje sedmogodišnje sestre Tijane. Stvari počinju da se mijenjaju kada jedan dječak i njegova stidljiva, mlađa sestra stignu iz Beograda u njihovo mjesto i usele se u komšijsku kuću. Nova prijateljstva, prvi poljupci i prva razočaranja počinju da zamjenjuju strah od bombi.

Na repertoaru Cineplexxa je i film “Borderlands”. Zasnovana na najprodavanijoj videoigrici, ova avanturistička priča prati šaroliku ekipu autsajdera na misiji spašavanja djevojke koja posjeduje ključ nezamislive moći.

U središtu radnje je Lilit, koju tumači Kejt Blanšet, ozloglašena odmetnica s tajanstvenom pozadinom. Vraća se na svoju rodnu planetu, Pandoru, u potrazi za nestalom kćerkom. Tokom svog putovanja, Lilit se ujedinjuje sa šarolikom grupom saveznika: Rolandom, vrhunskim plaćenikom; Tajni Tinom, ekspertom za rušenje; Tanis, nekonvencionalnom naučnicom i robotom Klaptrapom, poznatom po svojoj oštroumnosti. Ova grupa udružuje se kako bi pomogla da pronađu nestalu djevojku, stvarajući neočekivanu koaliciju.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply