Veče za dame u bioskopu Cineplexx Big Fashion

Veče za dame u bioskopu Cineplexx Big Fashion rezervisano je za četvrtak, 8. avgust, od 20 časova, kada sve posjetiteljke bioskopa na velikom platnu očekuje novi filmski hit sa Blejk Lajvli u glavnoj ulozi Sa nama se završava, piće dobrodošlice i pokloni za najsrećnije posjetiteljke.

Film Sa nama se završava je zasnovan na osnovu istoimenog romana koji je do danas prodat  u više od šest miliona primjeraka, a dobitnik je Goodreads Choice nagrade za najbolju romansu 2016. godine, čime je autorku Kolin Huver vinuo u visine. Filmska adaptacija obećava da će vjerno prenijeti emocije, složenost likova i intenzivne trenutke koji su knjigu učinili globalnim fenomenom.

Film na velika platna donosi život uplašene, ali odlučne Lili Blum (Blejk Lajvli) koja se seli u Boston kako bi ostvarila svoj životni san i započela sopstveni posao. Uskoro Lili upoznaje šarmantnog neurohirurga po imenu Rajl Kinsaid sa kojim će osjetiti neodoljivu hemiju. Ipak, nakon što se ludo zaljubi u njega, Lili počinje da otkriva stranu njegove ličnosti koja je podsjeća na traumu iz djetinjstva. Da bi stvari bile još teže, u život joj se iznenadno vraća njena prva ljubav, Atlas Korigan, a Lili će morati da se izbori sa sobom kako bi donijela prave odluke za svoju budućnost.

Na repertoaru bioskopa Cineplexx od sjutra je i nova animirana avantura Panda u Africi, koja je sinhronizovana na naš jezik.

Hrabrost ne poznaje veličinu! Pandin najbolji prijatelj, zmaj, otet je i odveden u Afriku. Panda ga bez razmišljanja slijedi. Nakon opasnog prelaska okeana stiže na daleki kontinent, potpuno nepoznat pandama. Tamo, naš nevjerovatni junak velikog srca, oslanjajući se na svoju domišljatost i nove prijatelje, mora da spasi prijatelja zmaja od opasnog lava i njegovih poslušnika.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply