Počinje Ljetnji abrum u Kotoru

U Kotoru će 15. jula početi dvomjesečna manifestacija Ljetnji abrum, u toku kojeg će svakog dana biti održavane aktivnosti, uglavnom za djecu ali i za odrasle.

Za jul Turistička organizacija Kotora najaviljuje:

Ponedjeljkom: Joga sa Lidijom Mihaliček
Joga poboljšava fleksibilnost, snagu i ravnotežu, a takođe smanjuje stres i anksioznost. Pozivaju zainteresovane da dođu i saznaju zašto je joga važna za vašu svakodnevicu i pridruže se svakog ponedeljka od 7.30-8.30h u učionici na otvorenom, na Benovu.

Utorkom: Bioskop na otvorenom
🔻Svakog utorka prikazivaće različite dječije filmske hitove, a zaposleni TO Kotor će se postarati da im bude udobno i zabavno. Dvorište JU KC “Nikola Đurković” Kotor od 20.00 sati.
Podsjećaju da je Radionica Starog Mačka svakog utorka tokom jula i avgusta od 11:00 do 12:30h u prostorijama Samostanskog kompleksa Svetog Nikole u Prčanju. Prisutni mogu da nauče kako se crtaju stripovi, karikature, ilustracije

Srijedom: Kreativne radionice sa Milicom (4+)
Probudi umjetnicu/umjetnika u sebi kroz kreativne radionice. Naučite nove tehnike, izrađujte rukotvorine i stvarajte jedinstvene umjetničke projekte.
Ovo je savršena prilika da oslobodite svoju maštu i kreativnost. Srijeda rezervisana za kreativnost i maštu, učionica na otvorenom na Benovu od 19.30– 20.30h.

Četvrtkom: Pilates sa Sandrom
🔻Pojačajte svoju fizičku kondiciju uz pilates i različite rekvizite. Ove vježbe su dizajnirane da ojačaju vašu muskulaturu i povećaju fleksibilnost. Dođite i otkrijte kako pilates može pozitivno uticati na vaše tijelo i um. Svakog četvrtka od od 7.30-8.30h u učionici na otvorenom, na Benovu.

Petkom: Radionice na engleskom jeziku sa Anđelom (5+)
Ne propustite zabavne i interaktivne radionice, uvježbavajte komunikaciju i naučite nove fraze😊 Naše radionice će vam pružiti korisna znanja u opuštenom okruženju. Čekamo vas petkom u periodu od 19.30 – 20.30 h u učionici na otvorenom, na Benovu.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply