Novi repertoar bioskopa Cineplexx

U bioskopu Cineplexx Big Fashion od četvrtka, 20. juna, na repertoaru će biti nekoliko novih filmova, a od subote se pretpremijerno prikazuje i animirana komedija Grozan ja.

Prošlo je sedam godina od posljednjeg Grozan ja filma. Omiljeni svjetski superzlikovac Gru, koji je postao agent Lige protiv zlikovaca, vraća se u uzbudljivu, smjelu, novu eru haosa Malaca u Iluminejšnovom filmu Grozan ja 4. 

Najveća globalna animirana franšiza u istoriji sada započinje novo poglavlje kada Gru, Lusi i njihove djevojčice – Margo, Edit i Agnes dobijaju novog člana porodice, Grua mlađeg, kome je namjera da muči svog oca.

U novom nastavku reformisani Gru, njegova žena, sin i usvojene kćerke- Margo, Edit i Agnes, kreću u bijeg jer su postali mete zlikovaca Maksima Le Mala i njegove djevojke Valentine.

Publika od sjutra može odgledati film Bajkeri, najnovije ostvarenje reditelja i scenariste Džefa Nikolsa koje na originalan i jedinstven način govori o nesputanoj želji za životom, lojalnošću i nesalomivom duhu. Glavne uloge u filmu tumače neki od najboljih glumaca današnjice Tom Hardi, Ostin Batler i Džodi Komer.

Priča prati uspon motociklističkog kluba sa srednjeg zapada, po imenu Vandali. Posmatran kroz živote svojih članova, klub se tokom jedne decenije razvija od običnog mjesta gdje se okupljaju lokalni autsajderi u zlokobnu bandu, koja ugrožava jedinstven način života originalne grupe. Budite svjedoci filmske priče o ljudima koji, ne pripadajući nigdje, počinju da pripadaju jedni drugima i koji su spremni da za svoja uvjerenja daju i goli život.

NA repertoaru je i film Ubod. Najveće noćne more oživjeće na velikom platnu u opasnoj i emotivnoj borbi za preživljavanje, u kojoj će samo pojedini izvući živu glavu.

Nakon što je krišom gajila uznemirujuće inteligentnog pauka, 12-godišnja Šarlot mora da se suoči sa činjenicama o svom ljubimcu – i da se bori za opstanak svoje porodice – kada se nekada šarmantno stvorenje ubrzo transformiše u džinovsko čudovište koje jede meso.

Usudite se da iskonskom strahu pogledate direktno u oči i da na svojoj koži doživite jezu izazvanu svakim pokretom monstruoznog čudovišta.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply