Petnaestogodišnjak teško povrijedio vršnjaka, u toku policijska istraga

Podgorička policija sprovodi istragu povodom slučaja, u kojem je u utorak popodne u krugu Sportskog centra Morača u Podgorici jedan petnaestogodišnjak fizički napao drugog, nanijevši mu tom prilikom teške tjelesne povrede.

Iz policije su saopštili da je 28. maja oko 18 časova fizički napadnut maloljetnik star 15 godina od strane drugog maloljetnika iste starosne dobi, a sa kojim se u tom trenutku u društvu nalazilo još nekoliko maloljetnih lica koja nisu učestvovala u ovom incidentu.

“Oštećeni je ovom prilikom zadobio teške tjelesne povrede u vidu loma dva zuba, dok je izvršilac zadobio povrede šake. Sa svim preduzetim aktivnostima upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji nakon čega će izvršiti eventualnu kvalifikaciju krivičnog djela”, navodi se u saopštenju policije.

Povodom ovog incidenta, oglasio se juče i Plivački vaterpolo klub Budućnost. U saopštenju su naveli da su “huligani u blizini gradskih bazena u Podgorici napali grupu njihovih članova u mlađim kategorijama i da je jedan od igrača zadobio teže povrede”.

Iz Budućnosti su kazali da je do napada došlo u utorak nakon što je grupa vaterpolista završila trening.

“U tom trenutku napadnuti su od strane više nepoznatih lica koja su na glavama imala fantomke, u rukama mačete i bejzbol palice”, naglasili su iz kluba.

Dodaju da je ozbiljne povrede zadobio perspektivni mladi sportista i vaterpolo reprezentativac mlađih kategorija Crne Gore.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply