Zimski kamp za djecu u Zvjezdanoj dolini

U Zvjezdanoj dolini u selu Ulotina kod Andrijevice, od 15. do 19. januara 2024. godine, biće organizovan zimski kamp za školarce.

Rok za prijavu djece je 15. decembar, a minimalan broj polaznika za koje će kamp biti organizovan je deset. Više informacija o kampu u Garni hotelu i glampingu Zvjezdana dolina, kao i o načinu prijave možete dobiti putem njihovih profila na društvenim mrežama.  

Djeca će, kako najavljuju organizatori, pohađati kreativne likovne i literarne radionice. Uživaće i u mini kursevima kuvanja i astronomije, zimskom pozorištu, kao i na radionicama na kojima će se upoznati sa zimskom florom i faunom. Biće organizovane karaoke, gledanje filmova, šetnje i aktivnosti u prirodi.

“Na realizaciju ove naše zamisli podstakla nas je upravo predivna energija i radosni osmjesi djece koja su već više puta bili naši gosti, kao i uspješno organizovani ljetnji kampovi. Način na koji djeca uživaju kod nas, dao nam je vjetar u leđa da organizujemo potpuno novi koncept boravka u prirodi i na selu, da osmislimo radionice i aktivnosti sa ljudima koji će im na najljepši način prenijeti svoja znanja, kao I da kreiramo za naše najslađe goste novo i nezaboravno iskustvo”, poručuju iz Zvjezdane doline.

Da je boravak u Zvjezdanoj dolini nezaboravno iskustvo saglasni su i roditelja čija su djeca već uučestvovali u ranijim kampovima.

“Imamo divno iskustvo sa ljetnjim kampom, Stefana i Itana su se vratile pune utisaka. Rado se sjećaju druženja i kreativnih radionica… Naučile su dosta o prirodi tog kraja kroz obilaske seoskih domaćinstava. Pamtiće kamp po upoznavanju novih drugara i čarobnim ukusima i mirisima teta Jasnine kuhinje. Ima i jednu manu, kako kažu njih dvije, prekratko traje… A mi kao roditelji od srca preporucujemo Zvjezdanu dolinu”, riječi su Stefanine i Itanine mame.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply