U školi u Beogradu ubijeno najmanje šestoro, uhapšen četrnaestogodišnjak

Foto: Blic

Najmanje šest osoba, među kojima je više djece, ubijeno je u pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, kada je četrnaestogodišnji dječak upao na čas istorije i zapucao na nastavnicu i đake.

Prva žrtva tinejdžera, koji je ubrzo nakon pucnjave u školi uhapšen, bio je čuvar u školi, koji je preminuo ubrzo nakon što je upucan.   

Prema navodima portala Nova.rs, troje dece je hospitalizovano u Dečijoj univerzitetskoj klinici u Tiršovoj ulici, dvoje je stabilno, dok je jedno dete u kritičnom stanju. Prema nezvaničnim informacijama, više od desetoro ranjene djece je prevezeno u Urgentni centar.

Nova.rs saznaje da je osumnjičeni učenik (14) nakon pucnjave pobjegao sa lica mesta, ali ga je policija ubrzo uhapsila. Pucao je iz očevog pištolja pucao u bivšu učiteljicu, ubio čuvara, a zasad nije poznat broj ranjenih.

Prema informacijama koje su nezvanično potvrđene Blicu, ubijeno je osmoro djece i jedan radnik obezbeđenja. Šestoro djece i jedan nastavnik te škole su ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply