Tokom januara dežurstva u četiri vrtića JPU “Đina Vrbica”

Tokom predstojećih novogodišnjih praznika i u januaru rad u Javnoj predškolskoj ustanovi „Đina Vrbica“ u Podgorici biće organizovan po sistemu dežurstva. Neradni dani biće 2, 3. i 6. januar, a na osnovu ankete u kojoj su učestvovali roditelji, odlučeno je da 4. i 5. januara budu dežurne vaspitne jedinice “Dragan Radulović“ (Ulica Mirka Banjevića br.6, Stari aerodrom) i Zvjezdani vrt (Golubovci). Nakon toga, do 20. januara, dežuraće četiri vrtića ove ustanove.

Kako su saopštili iz JPU „Đina Vrbica“, od 9. do 20. januara biće dežurne vaspitne jedinice„Dragan Radulović“ (Ulica Mirka Banjevića br. 6, Stari aerodrom), Poletarac (Ulica Radosava Burića bb, Zabjelo), Mali princ (Ulica Velimira Srojanovića bb, Zagorič), kao i područna VJ u Golubovcima – Zvjezdani vrt.

VJ Dragan Radulović, kao najveća vaspitna jedinica ove ustanove, pored djece koja u redovnom vaspitno-obrazovnom toku pohađaju ovaj objekat, primiće i mališane iz VJ „Jelena Ćetković 1 i 2“ i „Đina Vrbica“. Dežurna vaspitna jedinica Mali princ će od 9. do 20. januara organizovati rad za potrebe prijavljenih mališana iz istoimene vaspitne jedinice, te Zvončića i Bubamare. U VJ Poletarac će, osim djece koja i inače pohađaju taj vrtić, biti i djeca iz Moglija, Ljubovića, Leptirića i Stare Varoši. U područnoj jedinici u Zeti boraviće mališani iz VJ Zvjezdani vrt i Vladika Danilo.

„Podjela i odabir vaspitnih jedinica za dežurstvo izvršena je po principu teritorijalne blizine vaspitnoj jedinici koju djeca pohađaju u redovnom toku, te prostornih kapaciteta objekata i iskazanog roditeljskog interesovanja. Troškovi ishrane djeteta za vrijeme trajanja dežurstva obračunavaće se po danu boravka, odnosno 1.79 eura za vrtić i 1.82 eura za jaslice“, naveli su iz JPU „Đina Vrbica.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply