Roditeljski kutak sa defektološkinjom o ranom rastu i razvoju

Novi online Roditeljski kutak, koji organizuju udruženje Roditelji i portal Roditelji.me, biće održan u srijedu, 29. aprila od 18 sati, a posvećen je stimulaciji emocionalnog i intelektualnog razvoja djece kod kuće.

Defektološkinja Ivana Popović u toku predavanja nastojaće da roditeljima objasni osnove emocionalnog, saznajnog, jezičkog i fizičkog razvoja djeteta. Govoriće i predlagati roditeljima kako da podstaknu emocionalni i intelektualni razvoj djeteta kroz aktivnosti dvosmjerne komunikacije ali i kako da pruže pomoći djeci da izraze osjećanja i ideje. Roditelji će dobiti konkretne smjernice kao i širi uvid šta je normalno ponašanje, a kada je riječ o odstupanju, pa će jedna od tema biti šta kada djeca kasne u razvoju.

Kutak će biti organizovan uživo na Facebook stranici portala Roditelji, a kompletan snimak biće naknadno objavljen na YouTube kanalu portala.

Roditelji koji imaju pitanja mogu da ih postave od danas u komentarima ove informacije, Facebook stranice i Instagram profila Roditelji.me ili da ih proslijede u inboxe odnosno putem maila [email protected]

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply