U srijedu od 13 sati prijavljivanje za Sunčanu Pampers puzijadu

Prijavljivanje za Sunčanu Pampers puzijadu, koja će biti održana u subotu, 21. septembra, u podgoričkom šoping molu Delta City, počinje u srijedu u 13 sati, a pravo učešća imaju bebe koje nijesu prohodale.

Popularnu trku beba organizuje agencija Memento marketing i komunikacije, u okviru dječije manifestacije Dan Sunca.

Prijave se, u srijedu, nakon 13 sati, mogu slati isključivo SMS-om na broj 069 38 38 98, a kako su pojasnili organizatori u tekstu poruke je potrebno navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja. Ukoliko poruka stigne prije zvaničnog početka prijavljivanja, neće biti evidentirana.

Kako su najavili, takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije Dan Sunca, u terminima od 10 sati i 30 minuta i od 17 sati i 30 minuta. Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će i ovog puta biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dugu tri metra.

Sponzor takmičenja, Pampers, obezbijediće poklone za sve takmičare, a organizator će im uručiti diplome.

Ogromno je interesovanje za najveselije takmičenje za najmlađe na ovim prostorima pa smo i ovog puta morali da odredimo precizan termin početka prijavljivanja. Iz tog razloga pozivamo roditelje da prijave pošalju u odmah nakon 13 sati u srijedu, kako ne bi zakasnili. Imamo 90 takmičarskih mjesta pa će prijavljivanje trajati do momenta kada nam stigne devedeseta poruka”, kazala je menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento, Danijela Knežević.

U okviru trinaestog izdanja manifestacije Dan Sunca biće organizovani kreativno-edukativni, sportski  i zabavni sadržaji za mališane svih uzrasta. Program će trajati od 10 do 20:30 h. Informacije o programu i učesnicima manifestacije mogu se pronaći na Facebook stranici i Instagram profilu Dan Sunca.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply