Savjeti za trudnice o njezi kože

IMG_20140526_181643_234Trudnice i porodilje razgovarale su u ponedjeljak veče o njezi kože u trudnoći, u toku koje doživljava najveće promjene, ali i nakon nje, u Roditeljskom kutku udruženja Roditelji sa farmaceutom Slavicom Vučurović iz specijalističke ambulante iz dermatologije Fontis.

Tretman strija, fleka na koži koje se pojavljuju u toku trudnoće, alergijske reakcije, ali i hemorodi i istrana  interesovale su prisutne trudnice koje su u vezi sa tim imale i najviše pitanja.

Roditeljski kutak organizuje udruženje Roditelji u Donatorovoj prodavnici Kidsland na Starom Aerodromu u Podgorici, a sve  zainteresovane trudnice se mogu prijaviti putem mail adrese [email protected].

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi dojenja.

Do sada su gosti Roditeljskog kutka bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psihologi porodični terapeut Marica Stijepović i glavna sestra jedinice za neonatologiju GAK-a Kliničkog centra Milica Dukić, ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić. i Suzana Uskoković, i anesteziolog Goran Marijanović.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. najbolji preparati za sprjecavanje strija nijesu dostupni na nasem trzistu ali zahvaljujuci internetu mogu se nabaviti.Za trgovinu preko 10 funti je besplatna postarina za Crnu Goru (feelunique.com)Ja nijesam dobila ni jednu striju!Za dame koje vole ovakve podatke Bio Oil je koristila i Kim Kardashian 🙂

Leave a Reply