Proslava Dječje nedjelje u Tivtu od ponedjeljka

Nevladina organizacija Djeca Tivta“ – Dječji savez i kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro obilježiće nedjelju posvećenu djeci pod motom Koračajmo zajedno  od 1. do 5. oktobra, nizom zabavnih i edukativnih manifestacija kroz saradnju sa tivatskim obrazovnim ustanovama.

Predstvanici Dječjeg Saveza i Porto Montenegra obići će đake prvake sve četiri tivatske osnovne škole i uručiti im sveske, olovke i CD diskove sa  numerama dječjeg festivala Naša Radost u ponedjeljak, 1.oktobra.

Program Dječje nedjelje će biti nastavljen nizom prigodnih druženja: gostovanjem na talasima Radio Tivta, časom ekologije sa inžinjerkom hortikulture Tanjom Krstović, radnom posjetom Gornjoj Lastvi.

Posebna zabava za predškolski uzrast i polaznike tivatskog vrtića Bambi biće priređena na igralištu Piratski brod u Porto Montenegro naselju, u četvrtak 4.oktobra u 10 sati. U slučaju kiše zabava će biti održana u zgradi Zbirke Pomorskog Nasljeđa u istom terminu.

Dječja nedjelja biće privedena kraju priredbom Škola Radosti, koja će biti održana u petak, 5.oktobra u 17 sati u Velikoj Sali Centra za kulturu u Tivtu.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply