Besplatne radionice i zabava u Smart Hub Dvorištu

Smart Hub Dvorište, u saradnji sa Logate Junior Akademijom, organizuje u Podgorici trodnevni događaj prepun besplatnih radionica i zabavnih aktivnosti za djecu svih uzrasta. Program, pod nazivom Digitalni KreatiVIKEND, koji se održava u Smart Hub Dvorištu u Bloku 5, počinje danas popodne, od 17 do 19 časova, kada će djecu zabavljati animatori Rent-a-Party. Od 17 do 18.30 biće organizovan Browl Stars turnir, na kojem će se mališani stariji od devet godina okušati u igranju popularne igrice, a tokom vikenda biće organizovano više sadržaja.

U subotu, od 10.30 do 12 časova za djecu od šest do osam godina biće organizovana radionica Programiranje u Scratch-u. Ako želite da se vaše dijete oproba u programiranju i kreiranju prvih igrica, Scratch je savršena početna tačka za to. U istom terminu biće organizovana i besplatna radionica Mtiny robotika, na kojoj će djeca napraviti svoje prve korake u robotici, napisati prve linije koda bez ekrana i rješavati izazove u timu sa svojim drugarima. Radionice sa istom tematikom biće održane i u nedjelju, 27. oktobra.

Tokom vikenda, djeca će u Smart Hub Dvorištu, između ostalog, moći da saznaju više i o tome kako da naprave svoj brend. Mališani stariji od 11 godina koji vole da crtaju, dizajniraju i uživaju u kreativnim aktivnostima, mogu se prijaviti za besplatnu radionicu grafičkog dizajna.

U subotu popodne djeca će imati priliku da prisustvuju radionici „AI u službi tvoje kreativnosti, napravio pozivnicu u Canvi“, dok će u nedjelju na radionici „Sigurno i kreativno na mrežama: napravi cool reels“ imati prilike da saznaju kako da bezbjedno koriste društvene mreže.

Broj mjesta na svim radionicama je ograničen, a više informacija zainteresovani mogu dobiti i prijaviti se pozivom na broj 067 163 323 (tel i viber) ili putem DM-a @smart.hub.dvoriste

Organizatori će u okviru događaja organizovati i filmsku noć uz zabavni film “Dan za Da” (Yes Day) za djecu uzrasta 7+.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply