Četiri filma za najmlađe u nedjelju u Cineplexxu

Bioskop Cineplexx će u nedjelju, 22. septembra organizovati još jedan Porodični dan uz prikazivanje čak četiri sjajna animirana naslova za najmlađu publiku. U pitanju su filmovi: 10 Života, 200% Vuk, Transformersi i Klinci kaubojci.

Sve posjetioce očekuje uživanje uz kreativnu radionicu, crtanje po licu, balon modeling, ali i poklon Mali Politikin zabavnik.

Na velikim platnima bioskopa Cineplexx Big Fashion danas, 18. septembra, kao i za vikend, 21. i 22. septembra biće prikazan muzički film Jung Kook: I am Still.

Film o južnokorejskom pjevaču, tekstopiscu i producentu, poznatijem kao najmlađem članu i glavnom vokalu grupe BTS.

Kroz ekskluzivne, do sada neviđene intervjue i snimke iza kulisa, zajedno sa uzbudljivim koncertnim nastupima, ovaj potpuno novi film prikazuje osmomjesečno putovanje Jung Kooka, bilježeći njegovu nepokolebljivu posvećenost i rast.

Pored toga, na repertoaru će se od četvrtka, 19. septembra naći novi filmovi:

Supstanca– Nakon svečane premijere u Kanu, gdje je film zajedno sa glumačkom ekipom pobrao veliki aplauz, ali i pregršt pozitivnih komentara, ovaj triler sa fantastičnom Demi Mur u glavnoj ulozi stiže i na naša velika platna.

Elizabet Sparkl, zvijezda aerobik emisije, dobija otkaz na svoj 50. rođendan, nakon čega slijedi neočekivana ponuda. Misteriozna laboratorija joj nudi supstancu koja kroz replikaciju ćelija čini da Elizabet postane “mlađa i bolja” verzija sebe. Ovo filmsko ostvarenje  osvrt je na tekuću opsesiju svijeta ka stalnim podmlađivanjem i željom za opstankom u surovom svijetu smjenjivanja i zaboravljanja.

Lazarev put –  Film Ivana Jovića u kome glavnu ulogu tumači Ivan Bosiljčić osvojio je tri prestižne nagrade na svjetskim festivalima i selektovan je na više desetina festivala širom svijeta.

Nakon niza godina koje je proveo kao putujući ulični umjetnik, igrajući nepomičnu skulpturu, Lazar se obreo i na malom mediteranskom ostrvu. U Lazaru se javlja čežnja za povratkom kući, ali njegov odlazak sa ostrva komplikuje se nemogućnošću sporazumijevanja sa ostrvskom administracijom. Susreti sa službenicima postaju sve čudniji i nerazumljiviji. Njihova pitanja prelaze okvire administrativnog i zalaze u najintimnije djelove Lazarevog života. Lazar obilazi od jednog do drugog službenika na ostrvu, strpljivo odgovara na pitanja i ispunjava njihove zahtjeve, noseći pritom tešku crnu kutiju u kojoj je njegova „kompletna dokumentacija“. Mučno sakupljanje dokumentacije prerasta u preispitivanje smisla života, dubokih tajni skrivenih od samog sebe.

Ova značenjski izmještena priča podsjeća da odgovornost potiče iz egzistencijalne činjenice da je život lanac pitanja na koja čovjek mora da odgovori time što biva odgovoran za sebe i druge, time što odlučuje koji odgovor da pruži na svako pojedinačno pitanje, kao i time da za svako pitanje postoji samo jedan odgovor – onaj istiniti.

Smrtonosan susret -Neumoljiv triler koji iznenađuje publiku na svakom koraku i drži gledaoce na rubu sjedišta.

Ništa nije onako kako se čini kada se izopačena jednonoćna avantura pretvori u brutalan niz ubistava serijskog ubice. Napetost raste kako se protagonisti bore za preživljavanje u ovoj smrtonosnoj igri mačke i miša. S neočekivanim obrtima i šokantnim otkrićima, ovo je film koji ne smije da se propusti.

Transformersi: Početak– Na radost najmlađe publike, stigao je poseban nastavak sage čuvene franšize.

Neispričana priča o porijeklu Optimusa Prajma i Megatrona, zakletih neprijatelja, koji su nekada bili prijatelji, povezani kao braća, koji su zauvijek promjenili sudbinu Sajbertrona. U prvom ikada potpuno CG animiranom filmu o Transformersima,  glasove su pozajmili neki od najvećih glumačkih zvijezda, među kojima su Kris Hemsvort, Brajan Tajri Henri, Skarlet Džohanson, Lorens Fišburn i Džon Ham. Film je dostupan u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji!

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply