U ponedjeljak besplatno predavanje Vuka Rajovića

U okviru festivala Dani nauke i inovacija, roditelji, vaspitači, učitelji, nastavnici i profesori imaju priliku da prisustvuju besplatnom predavanju Vuka Rajovića, člana NTC tima Ranka Rajovića, koji će ih uvesti u svijet neuronauke i razvoja djece.

Predavanje, pod nazivom Kako učenje da bude igra?, koje organizuje MyTurn DOO biće održano u ponedjeljak 23. septembra, u 18.30 časova u Naučno-tehnološkom parku Crne Gore. Zbog ograničenog broja mjesta, zainteresovani roditelji i prosvjetni radnici treba da se prijave putem ovog LINKA.

“Da li ste se ikada zapitali kako pretvoriti učenje u igru i podstaći razvoj punog potencijala djece? Pridružite se predavanju „Kako učenje da bude igra?“ Vuka Rajovića, člana NTC tima Ranka Rajovića, koji će vas uvesti u svijet neuronauke i razvoja djece. Naučite kako male promjene u obrazovnom pristupu mogu otvoriti nove horizonte za vaše dijete, a sve kroz zabavne i interaktivne metode. Predavanje će se fokusirati na greške u trenutnim obrazovnim praksama, a predstaviće metode učenja koje djeca doživljavaju kao igru, pomažući im da uče sa entuzijazmom, a ne kroz reprodukciju. Na događaju, biće lansirana i MyTurn aplikacija, koja je razvijena uz podršku Fonda za inovacije Crne Gore. Ova aplikacija pomaže roditeljima da na interaktivan i motivišući način uvedu djecu u svakodnevne kućne zadatke, čineći ih zabavnijim i smislenijim aktivnostima”, saopštili su organizatori.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply