Dani nauke i inovacija od naredne sedmice u više od 20 opština

Dvanaesti po redu festival Dani nauke i inovacija 2024 u organizaciji Ministarstva prosvjete nauke i inovacija (MPNI) i Five Grupe ove godine nosi slogan “Nauka i inovacije na dohvatu ruke”.

Kako su saopštili organizatori, i ove godine pripremljen je bogat program. U čak 21 crnogorskoj opštini biće organizovano više od 70 događaja – predavanja, radionica, izložbi…

“Five Grupa podrškom festivalu pokazuje svoju posvećenost promociji nauke, inovacija i aktivnoj saradnji s akademskim zajednicama širom Crne Gore. Festival ima za cilj da na inovativan i zanimljiv način približi nauku široj publici, uključujući učenike, studente, ali i sve građane zainteresovane za najnovija dostignuća i tehnologije”, navode organizatori Dana nauke i inovacija.

Tokom pet dana trajanja festivala, posjetioci će imati priliku da prisustvuju različitim predavanjima, radionicama, izložbama i prezentacijama koje će pokriti širok spektar tema iz oblasti nauke i inovacija. Ovaj događaj ne samo da pruža platformu za razmjenu znanja i ideja, već i ohrabruje mlade ljude da se zainteresuju za nauku i tehnologiju, čime doprinosi razvoju inovativnog potencijala Crne Gore.

Više informacija o festivalu dostupno je na ovom LINKU.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply