Porodični dan u subotu u Cineplexxu

Bioskop Cineplexx organizuje u subotu od 12 do 17 sati Porodični dan uz prikazivanje nastavka jednog od omiljenih filmova za najmlađe U mojoj glavi 2.

Posjetioce očekuje porodično druženje kroz živopisni svijet emocija na velikom platnu, a mališane zabava uz kreativnu radionicu, crtanje po licu, balon modeling, ali i mnogobrojni pokloni.

Pored akcije Porodični dan, posjetioce danas,  13. juna očekuju novi filmovi:

U mojoj glavi 2 – Nastavak voljenog animiranog filma još jednom nas vodi u čaroban svijet emocija.

Ponovo zavirujemo u um tinejdžerke Rajli. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promjene su izvjesne i to baš u trenutku kada glavna komanda počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, Novu emociju! Dotadašnja Radost, Tuga, Bijes, Strah i Gađenje, koji uspješno vode operaciju na svim nivoima, nisu sigurni kako se osjećaju kada se pred njima pojavi Anksioznost. Ipak, djeluje da ona ne dolazi sama.

Zvijer – U bliskoj budućnosti emocije su postale prijetnja, a Gabrijela odlučuje da pročisti svoju DNK pomoću mašine koja će pristupiti njenim prethodnim životima i osloboditi je od svih snažnih osjećanja. Ubrzo zatim upoznaje Luisa sa kojim osjeća snažnu povezanost kao da ga poznaje oduvijek. Melodrama, sa elementima žanrovskog filma odvija se u tri različita perioda: 1910, 2014. i 2044. godine.

Dečko ubija svijet – Radnja ovog akcionog filma smještena je u grozničavo distopijsko društvo, a glavni junak je gluvonijemi Dečko bujne mašte. Kada mu ubiju porodicu, misteriozni šaman ga obučava da potisne svoju dječiju maštu i postane oruđe smrti.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply