3:14 pm
24/03/2016
3:19 pm
24/03/2016
3:24 pm
02/05/2015
Zato je kod Svetlane dobro sto ne cekam…onoj na kartoteku kazem da je za vantjelesnu i odma me ukuca…uostalo. dosta uputa imam od ljekara opste prakse….nasa doktorica je na specijalizaciju i onda uskocim bilo dje odnosno tamo dje je najmanja guzva…
Jeste li ponavljali briseve?
Nama su dobri brisevi,zvala sam u Bona Lab i rekli da su dobri.
11:05 pm
02/05/2015
4:07 pm
02/05/2015
7:57 pm
24/03/2016
Cao zenske,samo da se glasnem.Bila sam na konzilijum,nijesu mi odobrili.Bas sam se iznervirala,sve sam plakala.Onaj dr Pajovic kaze kao da sacekamo jos pola godine ,godinu,pa da jos vidimo.Ja mu kazem da muz pije terapiju od avgusta,da to nista nije bolje,i vidi da tamo ima samo 5%brzo pokretnih,on kaze moze i sa tim prirodno .A ovi na Cetinje pricaju drugu pricu,da je to pohitno za vantjelesnu.E vjerujte mi ne znam vise sta da mislim,sjutra cu da zovem ove na .ct,da im kazem kako sam prosla.
8:48 pm
02/05/2015
9:02 pm
12/11/2015
216 bas mi je zao….Vjerovatno sad sve vise i vise ljudi ima problem pa i oni biraju….Sta znas…Cini mi se da si rekla da tvoj muz ima 19miliona, dobar je to broj…Nikad se ne zna…Odmori ovo pola godine,mladi ste krenuli u sve….Ili ako ne mozes da cekas vise pokusaj da popricas sa njima na CT vidi koliko ni te ispalo da ti platis sve….Ali kad su ti vev rekli pokusaj, desava se prirodno i sa mnogo manjim brojem, samo ne misli…Ko zna zasto je to dobro,mozda ces u tom periodu prirodno ostati 🙂
11:31 pm
02/05/2015
4:34 pm
24/03/2016
8:47 pm
02/05/2015
9:43 pm
24/03/2016
Da,zvao ih je moj muz.Nista oni ne kazu,kao vidimo se ako se opet odluvite za to.Pa bili smo se i sad odlucili,al nam nije moglo biti.Svetlo kojih ste godina ti i muz .Nemoj se nervirati unaprijed,ako sam ja lose prosla ne znaci da ces i ti.Mada vjeruj mi,cim sam usla i vidjela ih znala sam da mi nece odobrit.Tacno sam im vidjela po facama,totalno su nezainteresovani bili,hladnokrvni.
9:48 pm
24/03/2016
55 u pravu si.Sigurno da sad ima sve vise parova koji imaju problem i odlucuju se za ivf,i onda ne mogu da odobre sve.Vjerovatno daju prednost starijim parovima.Sad u utorak je bilo nas 7 parova,i svaki je bio preko 35 god starosti rekla bih ,neki i stariji.A taj dan sam cula da preko 44 god zene ne odobravaju.Cini mi se tako.
9:54 pm
02/05/2015
216 ja imam 26 a muz 34….jeste li vi nesti pitali na konzilijum dodatno,kao npr postoji li mogucnost da se stanje pogorsa?
Evo kod nas je slucaj da se spermogram pogorsao u odnosu za mjesec dana…
Bas su me iznervirali…ne znam sto stvaraju problem oko toga…ako imamo pravo na ta tri pokusaja nazovi “BESPLATNA” sto nas koce…
Da li neko zna koliko kosta cijeli postupak o nasem trosku?
2:37 pm
24/03/2016
12:35 pm
26/03/2015
Čitam i ne mogu da vjerujem da se tako ponašaju..kao da je neko na vantjelesnoj zato što mu je drago da ga izlažu tim mučenjima..samo budite hrabre..ja nisam ni ulazila kad je nama bila komisija, isto imam 26 godina i čak je dr u domu zdravlja rekla mojoj majci da me je trebala spriječiti da tako mlada idem na vto..ljudi ne razumiju da kad se nešto toliko želi ne može se čekati da beba padne sa neba,ako već ima smetnji za prirodno začeće..ušao je moj suprug koji ima 41 godinu,sa svim nalazima i odobrili mu..nije zbog toga sigurno, ali vjerujem to što kažete da godine utiču..nas cure maltretiraju, te ne može premlada, te ne može prestara..
Svetlo, mislim da te ne mogu vratiti kad si već imala jednu vto,nelogično je da su prije smatrali da ti treba vantjelesna a sad kad ti nije uspjela-možeš prirodno..
Cure ,radite li? čini mi se Svetlo ti ne, je li tako? 216? pitam vas zato što ne znam kako usklađuju ovaj haos sa vto cure koje rade..ovo bukvalno čitav život mijenja i ritam funkcionisanja..ja ne radim trenutno i strah me uopšte zaposlenja dok ovo ne završim, jer niti možeš dati profesionalni maksimum niti uskladiti vrijeme..
Doći će i naših pet minuta, uživaćemo sa svojim bebicama, ovo se valjda mora proći..samo ne brojite vrijeme i mjesece, znam da je teško, ali meni je lakše od kad sam to prestala..to je tako lijepa i važna stvar da će doći onda kad bude trebalo,ništa nećemo postići očajavanjem..
poljubac 🙂
3:18 pm
24/03/2016
3:21 pm
24/03/2016
3:29 pm
02/05/2015
Vasilisa,bas mi je drago da si nam se javila,kakvo je stanje kod tebe?
ja inace ne radim,napustila sam posao kad sam pocela prvi postupak,i tako da jos nijesam pocinjala,mada cu u uorak znati na cemu sam,pa se mora traziti posao neki,jer se ne moze sa jednom platom,privatno jos zivimo…
216 meni je uput na muzevo ime,na izvjestaju od urologa pise da treba da se da uput za konzilijum u KCCG,tako da smo morali kod izabranog opste prakse da nam on da uput…
55 kakvo je stanje kod tebe? ciklus?
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
17 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
8 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335