1:25 pm
07/06/2014
7:12 pm
08/05/2014
Ehej sluzim kafu (_)D
Danas mi je druga ta centrotide, ona je valjda za bolji kvalilete jc, da su pravilnog oblika valjda, tako sam negdje ranije procitala, ako se dobro sjecam
Bice da sam juce stegla taj misic, danas me nije toliko boljelo, cak ni upola kao juce.
Ja sam u pon pocela sa stimulacijom. 3,9 mi je amh. 2,2 do 15,6 je valjda nisko. Optimalno je tek preko 28,6-48,5. Dr rece da su se namnozili, valjda ih je dosta bilo. Nesto ne vidjeh najbolje na onom tv-u. :-\
7:30 pm
07/06/2014
Moze kafica Virkam ceo dan da vidim sta si odgovorila Reci mi da li si ok, kako podnosis te terapije? Svi pricaju kako je to sve tesko, a ja jedva cekam da sve to pocne, valjda sto ne znam sta me ceka 🙂
E pa moj amh je 1,030, i imaju cetiri grupe ona najlosija su niske koncentracije o 0,50 do 3oo, pa sledeca smanjena plodnost u kojoj sam ja je o 300 do 2.050 i onda idu druge dve do 6.000. Tako da nisam bas ni najlosija. Ali eto doktorka mi rece mozda losije odreagujem na stimulaciju ali i to zavisi od zene do zene.
Vidis kako si ti fino odreagovala, navijamo za najkvalitetnije
8:21 pm
Members
28/09/2013
Super Irence.. ! Bar danas nije boljela injekcija! Pa ja sam pretpostavila da si stegla ruku,da je zbog toga.. mada i dosta zavisi ko ti daje injekciju i jeli njezan..
Da Jaco,toga sam se i ja naslusala… Kako je to tesko,bolno,iscrpljujuce… sve lose su mi napricali… i mene je pomalo strah od svega sto nas ceka… ali uzdam se u Marinine rijeci,da ce i nama to biti bezbolno i da cemo svi super odreagovati na terapiju,i na kraju biti pozitivne!!!
9:37 pm
08/05/2014
Ehej evo me. Ma ja sam bas pitala sestru moze li zena da se osjeca DOBRO ja sam puna elana. Jedino mi je tesko microginon onaj antibaby, valjda kako ih nisam nikada pila. Pa me dolje fiskalo, jajnici me zatezali. Sad ne. Ok sam. Plasila sam se i sve upozoravala muza i cerkicu lele meni kakva li cu biti, kad vicem po kuci i ovako a tek sa hormonima. Mada jok. Vidjecete nekako se nesto desava, najvise to iscekivanje “ubija” kasnije si nekako bitan , imas obavezu da odes na uz, da primas inekciju, jos kad ima pomaka onda si zadovoljna 🙂
Ma sigurno ce i vama tako da bude. Da moj amh je ona druga stavka od pocetka, tacnije nije najlosija ali nije ni zadovoljavajuca. :-\
E sad u tim folikulima su jc, nadam se da ih ima
8:32 am
Members
28/09/2013
10:02 am
Members
28/09/2013
2:08 pm
Members
28/09/2013
5:09 pm
07/06/2014
5:13 pm
07/06/2014
6:33 pm
Members
28/09/2013
Draga Jaco…stvarno sam bzvz citav dan.. to je jace od mene… nije mi svejedno cuti da tako nesto treba odraditi,a tek jedva cekam da uradim nalaz i da dobijem rezultat. Dr. mi je rekao sto se tice inhibin b i amh-a, da su niski, da ne zna razlog tome. Ali nisam pogrijesila sto sam ga uradila ne cekajuci ciklus,jer rezultat ne moze znacajno da se promijeni.
Sto se tice posla,radim u jednoj veledrogeriji,stalno sam prva smjena od 8 do 3,mada meni to nije problem direktor i kolege su mi super ne prave problem ako kasnim ili moram izaci u toku radnog vremena. A sto se tice folikulometrije ne znam ti zasigurno,ali mislim da ces trebati biti u blizini,ili vec ako dr. pocne da ti radi u BD onda ti lakse.
6:58 pm
08/05/2014
Mico zao mi je sto se sikiras, ali gledaj to sa ljepse strane, otkrili su to nesto, pa ce da se rijesi. Moja drugarica je imala dugo dugo cistu, makli su je, ali i sada radi na svakih pola god taj tumormarker. Nije to nista neuobicajeno.
Vjerujem da si se naro’cki receno ske#ala.:-( ali pokusaj da ne padas u bedak, ja sam sigurna da ce to biti uredu sve. Zapamti sve je u glavi, tjeraj sebe na poz misli.
Ja sam se malo ske#njala. Folikuli jedni veliki, mozda i prazni, brzo narasli, a drugi neki manji. Molim Boga da odaberu pa bar par ali vrijednih. 🙂
Sjutra primam superfaktu neku,kao stop injekciju i u cetvrtak navece aspiracija. Aaa meni frka od te anestezije :'(
Danas ipak primih, puregon i centrotide u stomak. :-\
7:04 pm
08/05/2014
Danas sam prisustvovala prici, par stariji onako sigurno oko 40 g. Zena. Ogorceni na nekog dr Cejovica. 3ipo skoro 4 godine su u procesu bili. I svaki put ih je vracao, a prvog dana je vidio miom kod gospodje da bi tek nakon 3 god rekao da ide da se operise. Zeni nalazi losi, dosli u ars. Ako do septembra ne uspiju nista, vodio ih dr Ljubic u Bg. Pa ce ih ovdje pogledati. Jer dolazi. Ako nista kaze idu za Prag.
7:54 pm
07/06/2014
Milicice znaci li to da postupak odlazu za sl.ciklus? Ja volim kada lekari nista ne prepustaju slucaju, neka oni stvore najbolje uslove za tvoju bebicu da joj posle nista ne fali Znam da si nestrpljiva, uvek gledaj da se ne sekiras jer kazu da kod vantelesne 80% posao odradjuje glava. Recimo sto se tice prirodne trudnoce i glave u to ne verujem, ako je iko bio opusten po tom pitanju to sam bila ja. Znala sam posle godinu dana da postoji problem i bila u pravu. Ali za vto bas verujem da ima veze a to mi je potvrdila embriolog na klinici.
Irence verujemo u te velike folikule da su najbolji A sto se tice price oko lekaara, tog lekara ne poznajem i ne znam price za njega ali svakako ce uvek biti parova koji nece biti zadovoljni nekim lekarom, a drugi ce ga pak faliti na sva usta. I kako se ti osecas od te silne terapije?
A ako se Mrince javi od nje bih volela da cujem utiske o dr.Motrenko?
8:52 pm
Members
28/09/2013
Ja pokusavam… ali uh… vjerujem da ce biti sve u redu. I trudim se da tako mislim.. Hvala Vam neizmjerno na podrsci!!! Molim Boga da sve bude kako treba!!! A ako sve bude ok nebi trebalo da nam odlazu postupak. Znam sve je u glavi,i trudim se koliko god mogu da budem i ostanem pozitivna!!! Ali vi i mm ste mi najveca podrska!!!
Irence,navijamo za tebe! Bice folikuli odlicnii.. Nemoj da te je frka od anestezije.. sve ce to brzo proci!!! I kako treba,naravno,u najboljem redu!!!
Dr. Cejovic je osnivac klinike Life. Cula sam i ja dosta negativvnih komentara za njega,takodje. Mada,Jaca je u pravu za svakog doktora cujemo i dobro i lose!
A Irence,jel tebe vodi samo dr. Ljubic? Posto je nama rekao dr. Janjic da sam proces vto rade zajedno on,dr. Ljubic i dr. Crnogorac? A na preglede,razgovore nam je uvijek on sam? Jel su te boljele injekcije u tibu?
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
6 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333