11:44 am
07/06/2014
11:48 am
12/06/2014
Mi smo u Fond predali 20 marta ali tek 26 maja stiglo odobrenje u Life i zakazali nam pregled 6 juna, tako da smo tada bili kod dr Motrenko sa svim nalazima (rekla da su svi u redu) , pregledala me (takođe sve OK) i rekla da uradim fsh i estradiol i pošaljem joj faksom (to joj treba da vidi na koji će protokol da me stavi), rekla da se čujemo krajem avgusta a u septembru da krenemo sa procedurom. Ovdje je zavisilo od njih, jer u julu ide u Berlin, a u avgustu im je kolektivni odmor. Kaže da se IVF inače ne radi ljeti, kad su velike vrućine i da im je ovih dana zadnja grupa za ovaj period pa na jesen nastavljaju. Eto!
Marina82
12:14 pm
07/06/2014
E hvala Marina. Nadam se da nama odobrenje stigne u avgustu, ako iko tada bude radio. I nama su rekli da ne rade preko leta, i da cekamo septembar. Odmah sam zvala da zakazem komisiju i uspela da zakazem 26 jun. Sad nikako da docekam.
Inace nacula sam dok sam cekala kod doktorke u njenoj ordinaciji da ce takodje od septenbra postupke raditi kod sebe u ordinaciji, sad verovatno ce biti i u Life-u i ovde.
Meni se ona svidja nekako joj verujem a to je najbitnije.
12:56 pm
07/06/2014
Meni je svejedno ili Bd ili Pg. Nista jos ne znam, mislila sam posle komisije zakazati kod doktorke u Bd da vidim sta mi predlaze. Verovatno mora da se ceka posle histeroskopije neko vrema da bi se krenulo sa postupkom.
Da vas pitam sta pijete i da li pijete neke suplemente? Ja sam pocela peruansku maku, to je doktorka predlozila mm ali i ja sam krenula. I pocecu folnu.
1:20 pm
07/06/2014
1:37 pm
08/05/2014
Mi smo vec bili u dogovoru sa Dr Janjicem isti dan, cim sam izasla sa komisije, posla u fond i direktno u Ars. Dobila papir , pripremu i po njoj radila sve sto mi je dr podvukao. To je bio 27.mart, a odobrenje iz fonda doslo poslije mjesec dana, ali sam vec bila u pripremi… Taj ciklus uz kontrolni da se vide folikuli, iduci vec pila microginon. Pijemo i ja i suprug vec mjesecima folan, vitamin c od 1000, selen cink.
1:43 pm
07/06/2014
2:02 pm
08/05/2014
Ja probijam led, pa vi zamnom. I Boze zdralja sve ima da nunamo bebirone uskoro
Mislim da kada prodjes konzilikum u Kbc sve ostalo je proforma… Estradiol vadim u invitro, tako mi rekli. Ako on bude ok valjda i moja jajasca narasla, tacnije folikuli dobijam ove antagoniste, centrotide injekcije. Od sjutra.
2:06 pm
08/05/2014
Marina a gdje si prvu radila, na Cetinju? Sta je razlog neuspjeha… Filip za Anesteziju ti treba nalaz krvi sa svim biohem analizama, koagulacija, vrime zgrusavanja krvi cini mi se, i kod interniste da ti odobri. Ja sam sad tako u poned isla, radila ekg i te nalaze ponjela , da ti odobre anesteziju.
4:41 pm
Members
28/09/2013
Stigli nalazi! Inhibin B mi je 8,2 a AMH je okruglo 10. Nadam se da je to ok!
Marina,zao mi je zbog spontanog! Sve pohvale za hrabrost!!!
Sto se tice terapije neke i mi smo pili 3/4 mjeseca peruansku maku,pa onda folan,vitamin c,cink,selen,vitamin e.. I ja dodatno neke multivitamine! Kao i razne cajeve,za koji god sam cula da je dobar,da je za ovo ili ono ja sam ga uzela i ukljucivala u terapiju!
A da Vas pitam,da li je neka od Vas pusac?
5:48 pm
Members
28/09/2013
7:53 pm
Members
28/09/2013
Irena,da li mi mozes reci znas li da li sam ja mozda pogrijesila ili ova dva hormona sam mogla da uradim iako nisam dobila? Posto sad nadjoh neki clanak o njima i tamo pise da se (pogotovo inhibin b)
trebaju odraditi 3 dana m.ciklusa,a ja to danas zavrsih? Sad zvah u ars,sestra mi rece da doktor nije tu i da nema veze sa ciklusom,da je to ok.
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
38 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
4 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333