8:07 pm
02/05/2015
1:24 pm
07/06/2014
2:04 pm
29/07/2015
Zdravo zenice drage evo da se glasnem jutros sam uradila betu ona iznosi 131,1moram da priznam da mi jutros nije bilo svejedno kad sam trebala da krenem na vadjenje nalaza iako sam sve ovo vreme bila opustena jutros prpa,ali super je imati malo treme,vazno je da je pozitivna a za dve nedelje na uz da vidimo kakvo je stanje
Srecno svima
4:55 pm
07/06/2014
5:45 pm
26/03/2015
Srećno Jelena! Tako sam se obradovala kad sam vidjela, svaka čast, bravo, bila si pozitivna i opuštena, bravo..sad uživaj, ne mogu ni da zamislim kako se predivno osjećaš (mada se nadam da ću moći uskoro, kao i ostale čekalice) 🙂
jesi vodila računa o ishrani, jesi pila nešto od vitamina, minerala i sl. kao dodatak?Jesi li ležala svo vrijeme ili si se kretala slobodno? ne znam šta je bolje, oprečna su mišljenja o tome.. Izvini ako te davim sa masu pitanja odjednom:(
Mjesečina, šta ti radiš u ovim danima čekanja?Da nas uskoro i ti obraduješ kao Jelena:)
Svetlana, kako podnosiš stimulaciju? Bliži se i tebi.. Meni je aspiraciju radila dr. Crnogorac, a dr. Janjić je bio prisutan, koliko sam shvatila on prati njen rad tu, mada vjerovatno da neki dio procesa radi i samostalno.
Milicice,šta ti radiš?
Ostale ženske, pišite, ogromni ljubac:) 🙂
5:50 pm
02/05/2015
8:01 pm
29/07/2015
vasilisa777 said
Srećno Jelena! Tako sam se obradovala kad sam vidjela, svaka čast, bravo, bila si pozitivna i opuštena, bravo..sad uživaj, ne mogu ni da zamislim kako se predivno osjećaš (mada se nadam da ću moći uskoro, kao i ostale čekalice) 🙂jesi vodila računa o ishrani, jesi pila nešto od vitamina, minerala i sl. kao dodatak?Jesi li ležala svo vrijeme ili si se kretala slobodno? ne znam šta je bolje, oprečna su mišljenja o tome.. Izvini ako te davim sa masu pitanja odjednom:(
Mjesečina, šta ti radiš u ovim danima čekanja?Da nas uskoro i ti obraduješ kao Jelena:)
Svetlana, kako podnosiš stimulaciju? Bliži se i tebi.. Meni je aspiraciju radila dr. Crnogorac, a dr. Janjić je bio prisutan, koliko sam shvatila on prati njen rad tu, mada vjerovatno da neki dio procesa radi i samostalno.
Milicice,šta ti radiš?
Ostale ženske, pišite, ogromni ljubac:) 🙂
Hvala svima nadam se da cete i vi brzo u klub pozitivnih beta
Vasilisa opusti se naravno da ces moci zasto nebi mogla,ubaci u sebe pozitivne misli i veruj u sebe i svoje telo to vazi za svaku samo verujte sve ce biti u redu.
Sto se tice ishrane ja sam imala problem sa hiperinsulinemijom ili ti hormonom insulina pa sam bila jako debela od aprila kad mi je doktor rekao da moram smrsati ispod 78kg da bi krenuo uopste sa stimulacijom jesam promenila ishranu i za dva meseca smrsala 20kg.Ako si mrsava nema veze ubaci sebi za dorucak zitarice jedi sto vise voca i povrca rucak slobodno normalno.Jedino sto sam od vitamina uzimala je sojin napitak sa 9 vitamina to mi niko nije rekao ali mi se svideo ukus i zbog toga sto sam sebe drzala na 1000 kalorija dnevno a on sadrzi vitamine TIAMIN,RIBOFLAVIN,NIACIN,B6,B12FOLIC ACID BIOTIN KALCIJUM VITAMIN C,I dalje ga ja pijem umesto vecere i izbacila sam secer koristim zasladjivac.Od kad sam uradila embriotransfer 5 dana sam zaista samo lezala (na stomaku iskljucivo)jedina setnja je bila do toaleta i nazad do kreveta i onda sam ustala polako dan po dan kad osetim grcic u stomaku ja legnem 10 minuta i to prodje i super.Naravno svi na ovom forumu preporucuju ananas jedem ga neprekidam jos uvek.
Zelim samo jos jednu stvar da podelim sa svma vama jako je vazno da semena tecnost nebude starija od 7 dana
9:41 pm
05/12/2014
Cao zene drage. Joj kako volim kad vidim pozitivnu betu. Ja cekam. et je bio prije 8 dana. Ali ne znam da li je uspjelo. Ne osjecam nista i to me bas bas plasi. Vasilisa jesi li imala kakav simptom. Mene plase grudi. Boljele su me jako a sad cini mi se popustile. Ali su ogromne. Bas me strah. A rekli su da su embrioni perfektni. Cak amo imali i dva da zamrznemo. Pisite. Utjesite me.
Sve vas ljubim
2:21 pm
07/06/2014
Jelena sveka cast na korekciji ishrane i gubitku 20 kg, to je stvarno izvanredno pre svega za tvoje zdravlje a evo i svakako za trudnocu. Svakako kod zena koje nemaju problema sa insulinom, preporucuje se vise proteina manje ugljenhidrata.
Mesecina ja dok sam cekala betu, grudi su mi bile skroz mekane i bezbolne, uopste nisu ni bile slicne kao nekada u pms-u kada su tvrde i bolne. Tako da te to ne brine.
5:54 pm
29/07/2015
8:01 pm
29/07/2015
8:41 pm
07/06/2014
Mesecina ne kazem da 9 dan nakon et ne moze da bude neka bleda crta, ali koliko ja pratim ovu temu a to su zadnje dve godine intezivno, da su se mnoge devojke razocarale bez potrebe jer su rano odradile test. Tes detektuje betu koja je visa od 50, tako da to nista ne mora da znaci. Koji dan su ti vraceni embrioni? i bitno ie koliko su celija imali? Takodje te razumem i sto nisi mogla da cekas betu i ja sam to radila
11:51 am
Members
06/10/2011
Jelena cestitam! 🙂
Da li ces vaditi betu ponovo? Znam da se treba vaditi neko vrijeme na svaki 2 dan, da se vidi da li pravilno raste.
Posto imas insulinsku rezistenciju, zar smijes jesti ananas? Pitam te jer je imam i ja, i mislila sam da se ananas jer je presladak, smije jesti u vrlo malim kolicinama
Mesecina, mozes i sada da izvadis betu, bice vjerovatno niza za 9 dan poslije transfera, ali ce se pokazati…
Ja sam do juce pila orgametril sad cekam da dobijem…
12:02 pm
07/06/2014
Mesecina ipak implatacija moze da bude kasnije, beta ce reci stvarno stanje. Svakako ti zelim uspeh
Mislim da nema potrebe ponavljati betu, nama bar doktorka to nije trazila, ako je pozitivna, a dobro pozitivna kao trocifrena onda se zakazuju uz za 14 dana.
Monta i ti cekas ciklus, pa krecete sa stimulacijom ili?
Ja jutros odradila hlamidiju, mikroplazmu i ureaplazmu, pokupila sve nalaze i spremna sam, kad krene ciklus za histeroskopiju. Da znate da su stigli reagensi za ove tri bakterije u Klinicki ako neko treba da ih odradi.
12:11 pm
Members
06/10/2011
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
13 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
3 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415