8:58 am
23/06/2014
mjesecina,on nista, ama bas nista ne prepusta slucaju….meni je pocetak odlagao 3 puta, ne bih da te razocaram, ali nece krenuti ako postoji ijedan faktor koji bi mozda mogao da ugrozi postupak i u teoriji… al sad mu hvala i na tome
anci???? sta se desava sa tobom??? nadam se da si ok?
zenice moje sta vi radite??? veliki poljubac od mene i decaka
12:13 pm
Members
28/09/2013
Ca zenice moje drage!!! Divan dan danas… moramo ga pametno iskoristiti…
Odmaram,odmaram… pomalo radim,setkam,uzivam… maznula sam stomacic za vas drugari nasi!!! Ljubim Vas… Sad sam 27-og na pregled i kontrolu,sa nalazima krvne slike i urina… za sad je sve savrseno!!! Pomalo sam i pocela da osjecam bebica cini mi se!! Jos uvijek onako samo kao da mi kroz stomak vrda nesto,ali dr kaze to je to..pocetak… kasnije cu ono bas da osjetim svaki pokret… jedva cekam…
Mjesecina.. uradi betu u ponedeljak.. i slusaj dr.. oni znaju kako treba!!! I da bude nadamo se to to!! Da ne ulazis u proces!!! Drzimo fige svi da bude tako!!!
12:55 pm
12/06/2014
Anci, nadam se da si dobro i da ćeš se ubrzo javiti! Uz tebe smo i držimo palčeve da sve bude u redu!
Mjesecina, bolje uradi Betu, za svaki slučaj, da se tačno zna stanje, nadamo se pozitivnom rezultatu
Milicice, odmaraj i uživaj u svakom trenutku!
Sanja, cmokni momke i iskoristite ovo lijepo vrijeme za šetnju.
Veliki pozzz svima!
Marina82
7:41 pm
23/06/2014
marina, bas smo iskoristili dan, nasetali se….nauzivali….
sta mi vi zenice radite?
jos nikakvih vesti od anci??? anci brinemo se
zzenice moje drage jeste li i vi iskoristili ovaj divan dan
veliki poljubac od nas, a usput na fb ima strana NVO Nas San, podrska svima u IVF procesu, posetite, pogledajte priduzite se
ljubimo vas ja i moji banditi
3:25 pm
19/02/2015
Samo da se javim žene. Beta je u padu.danas je 236, ništa od trudnoće. Na ultrazvuku se ništa nije videlo. Danas mi je doktor rekao da se.embrion prikačio ali nije naišao na dobre uslove i otkačio se. Bila je biohemijska trudnoća. Ovaj osjećaj je užasan. Posle ljeta idem po.smrznute ako Bog da mada su manje šanse sa smrzlicama ali pokušaćemo. Do tada moram ispitati detaljno.kakvi su to loši.uslovi bili za moje embrione. I.vi ako znate nesto pišite.
3:46 pm
05/12/2014
Anci bas mi je zao. Ali nema pravila, vjeruj mi. Sa zamrznutim embrionima moze da uspije vrlo lako. Ja sam skolski primjer za uzpjesnu vto i rodila sam dijete pa nije uspjelo. Jednostavno tako se namjestilo. Bice to sve ok nemoj da brines. Ja sam sigurna da ces da uspijes. Ja cu opet nadam se krajem mjeseca u postupak. Glavu gore i bice sve ok. Ljubim te
3:56 pm
23/06/2014
5:18 pm
Members
28/09/2013
Cao zene moje drage!!!
Jao Anci…bas mi je zao… ali moras krenuti dalje..skupi snagu…opet lakse ti je sto ih imas smrznutih nego da opet prolazis citav proces ispocetka… tako da samo budi pozitivna i bice sve ok!!!
Mjesecina… pa mozda da betu sjutra odradis,a? Svaki dan puno znaci za betu… bar ja tako mislim…
Ljubim vas zenice moje!!!
7:23 pm
12/06/2014
Anci baš mi je žao zbog svega što ti se dogodilo, ali dobro je kad imaš zamrznute pa ne moraš opet u cijeli postupak. Sad odmori, ispitaj sve šta treba i u nove pobjede. Uz tebe smo!
Mjesecina srećno sjutra, čekamo da se javiš. Puna si pozitivne energije a to za postupak mnogo znači.
Milicice, Sanja – veliki pozzz…
Marina82
9:31 pm
Members
28/09/2013
5:16 pm
Members
28/09/2013
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
12 Guest(s)
Currently Browsing this Page: