9:15 pm
23/06/2014
mjesecina, i mi sa tobom brojimo dane….i veruj mu kao sto sam i ja od prvog susreta i isplatilo se!!! i jedva cekam da ga vidim ponovo, najverovatnije cu u junu kod njega na kontrolu, posto sam pre vantelesne imala i miom koji su mi skinuli prilikom carskog, pa samo da vidim kakvo je stanje.
milice, ovo je bila nasa najlepsa Slava, a bili zdravo videces sledeceg Djurdjevdana, kako ces biti poletna i srecna.
danas nam vetar nije dao u setnju pa smo bili malo nervozni…a cini mi se da se i zubici spremaju, slatke muke
ljubim vas drage moje
1:44 pm
23/06/2014
2:01 pm
23/06/2014
2:16 pm
23/06/2014
5:23 pm
23/06/2014
9:41 am
19/02/2015
Od.sinoć imam braon iščezao,nikako da prestane. Mislila sam da će preći.u pravu menstruaciju ali još uvjek nije. Jutros opet uradim.test i crtica je tu. Da li je neka bila u istoj situaciji? I sad kada se obrišem ( izvinjavam se na detaljima) i dalje ima.braon. Jako.sam.tužna,rano sam počela da se veselim. Sutra radim.betu
11:26 am
05/12/2014
Anci, ja sam rodila jedno dijete i imala taj braon iscjedak u vrijeme ocekivane menstruacije. Vrlo cesto se javlja taj braon iscjedak. Nemoj da brines, to je zbog hormona. I to je dobar znak trudnoce. Uradi betu sjutrta. Ako se dupla ma samo opusteno dr ce ti mozda pojacati terapiju. Ja mislim da ce to sve biti ok.
11:56 am
23/06/2014
3:20 pm
26/03/2015
pozdrav ženske,prosto ste mi nedostajale:) bila sam skoro citave protekle nedelje u bolnici,zato se nisam ni javljala,malo hiperstimulacija divljala pa smo bili da je smirimo:) sad sam vec bolje,jajnici se polako vracaju u normalu,odmaram..kad samo pomislim da sam podrazumijevala da cu u ovo vrijeme odmarajuci cekati betu:( ali dobro,bice, kad bude pravo vrijeme..oni cekaju svakako:) anci,samo hrabro,ti si vec trudnica,vidis koliko nervoze same sebi nanesemo brzopletoscu,zaista treba pratiti uputstva ljekara koliko god smo nestrpljive,sve ima svoje vrijeme i najbolje je bas tada.. poljubac i poz.za sve:)
10:32 pm
23/06/2014
vasilisa, samo polako, najbitnije e da se hiper smirila, a tvoji banditi te cekaju na sigurnom… sad samo polako u pobedu, sve korak po korak… zelimmo ti srecu i drzimo palceve za uspeh i da brzo brojimo dane do VEEELIKEEEE bete
poljubac za zenske
tacno sam zavisnik od ovog foruma…hihihi ne mogu bez vas
ljubimo vas
3:56 pm
Members
28/09/2013
Cao zenice moje drage!!! Pa kako ste mi?
Anci…Bravo!!! Sigurno da ce beta biti veca sjutra!!! Ja sam htjela i onaj dan da ti pisem kad si rekla da imas braonkasti iscjedak… ali nisam mogla da pristupim forumu par dana… od jutros hoce!!! I ja sam imala nisku betu,i imala braonkasti iscjedak dva mjeseca u onom periodu kad sam dobijala menzis. Tako da ti je to to sigurno. Samo meni su cim se pojavio iscjedak i bila pozitivna beta ukljucili i injekcije pored redovnog utrogestana.
Vasilisa… jooooj bas mi je zao sto se hiperstim. javila… ali bitno je da je to sve u prolazu,i da se tvoj potpuni oporavak blizi,i da ces jos malo ici za svoje cvetice!!! Pa da se oni lijepo ususkaju kod mamice!!! Samo polagano,bez zurbe,neka sve dodje na svoje prvo i onda ce biti to to!!!
Sanjice uhh i ja sam zavisnik od ovog foruma… Nikako ne mogu prestati da se cujem sa Vama,prosto Vas sve vooolim!!! Bas smo coool ekipa,a?
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
8 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
3 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333