4:48 pm
Members
28/09/2013
Mjesecina – ja sam za uvijek… evo ja cu je skuvati svima… i jos malko pa je i pita gotova…pa izvolte..
Dan je pravi za spavanje,dremkanje,odmaranje… pa kad bude sunce svi pravac – setnja i uzivancija!!!
Anci nas je malko zaboravila… ali neka..sigurno je nasla zanimaciju da prekrati dane dok ceka betu…
9:43 pm
05/12/2014
Ako sto mogu da te posavjetujem to je da ne radis stvari kao ja. Nemoj da pipkas i osluskujes svoje tijelo. Bice sto ce biti. Samo se opusti i budi pozitivna. Bice to sve kako treba. Ja se nadam da cu sto prije u drugi pokusaj ali znam da cu tada da uzivam da citam da se smijem i da ne osluskujem. I da vjerujeeeeeem duboko da ce da uspije. I tebi ce sad da uspije. Uzivaj odmaraj jos je sve rano. Ja se spremam sjutra za posao :(. Rado bih odmarala jos ali… Tjesi me ovo lijepo vrijeme. Ove sedmice idem kod dr stanisica da osmislimo nove korake. Obavjestavacu vas. Ljubim vas sve 🙂
7:10 am
08/05/2014
Juhu, ola. Jutro 😉
kako ste mi zenice, mamice ,trudbjace moje drage :-* <3. <3
Naravno da vilenim od 5 dok moje mace opet dzonja u krevetu. Vece ce jos malo u vrtic.
Sluzim kaficu.
Mjesecina drzim fige, i poguraj sto god mozes da ne bi ponavljala te nalaze bez pptrebe nego cim prije ti daju zeleno svjetlo uz puno optimizma samo naprijed.
Ars Medica je meni donjela radost. Embriolozi su im divni,posveceni kao i citav tim marljivih pcelica koje rade 😉
anci, brzo ce to proci, ja nisam imala nikakve simptome ja mislim, mpzda grudi. I jedina sam koja je betu radil 8 dan, tacnije kucnivtest,pa betu sjutra dan. 😉 citajucivstrane sajtove skapirala da se hormon vec tada moze odraziti na testu pa sam odlucila da odradim.
Da ne pominjem kako sam nekad neispavana, ali to se ne odrazava na moje raspolozenje, mnogo sam stalozenija i posvecenija sa ovom trudnocom. vise stvari postizem kada sam ovako pod “pritiskom”.Ja i suprug smo sami sa djecom, nemamo dodatnu pomoc. Ali sve ide hvala Bogu kako treba. Skitamo, bili smo do Bara. Joj jedva cekam da solimo dupeta 😛
Raduje me sto u ovoj grupi i dalje vlada optimizam, sreca i velika podrska. :-* vas!
5:38 pm
05/12/2014
Drugarice drage gdje ste. Ja pocela da radim pa maloprije dosla sa posla :(. Mogla sam jos malo odmarati ;).
Bar_stan caooo. Ne mogu da se sjetim, ti si trudna ili si se porodila. Bas mi je drago da se pisemo. Vec u cetvrtak konzilijum. Nadam se jun je moj. Pa da drzimo fige. Zene mile sve vas ljubim. Kako nam je Anci danas. Za koliko ce beta da se vadi?
6:37 pm
09/11/2014
Anci,
zao mi je sto zuris i sebe dovodis u takvu situaciju da places,sacekaj dan kada treba da uradis betu,nema potrebe da zuris toliko ni testovi nekada nisu precizni i tacni.Potrudi se da se smiris i saberes kao da ga nisi radila a kad uradis betu tek ces onda biti sigurna.Guli ti draga pomorandze i trpaj se vitaminima i sve ce doci na svoje.
Za nekoliko dana zelim ti osmeh na licu,a ako ga nebude pa bice sledeci put nije ti 100 godina,ko meni hahahhaa
7:47 pm
05/12/2014
Anci vjeruj mi da su doktori sa razlogom rekli kad se vadi beta. I nisu rekli da se radi test. Nikako. Samo beta. Test se radi kad zakasni nekoliko dana. Smiri se obrisi suze i cekaj jos nekoliko dana.pa ja sam znas i sama cekala da betu vadim 12 dan. Nemoj sebe da izlaazes stresu. A i opusti se. Polako.
7:11 pm
05/12/2014
Anci mila, ipak odradi za nekoliko dana opet. Pa i ako ne bude bice drugi put. Nemoj da odustajes. Polako. Treba valjda da bude pravi trenutak za to. Ali moras da vjerujes sledeci put u uspjeh. Sigurna sam da ces brzo da drzis to malo bice u rukama. Ko zna mozda dva bica. Ljubim te i glavu gore. Idi u setnju.
12:15 pm
Members
28/09/2013
Cao zenice moje drage!!! Ljubim Vas sve!!!
Anci…zaoo mi je sto ti nije uspjelo,ali glavu gore budi hrabra! Iduci put ce biti sve kako treba!!! Sad uzivaj,neka ti svaki dan bude ispunjen setnjicom,sad ce brzo i more,suncanje,kupanje… i poslije ljeta polako i bice pun pogodak!!!
Mjesecina…Bravo za konzilijum!!! Sad i ti skupljaj pozitivnu energiju da sad bude onako kako treba!!
Uzivate li u ovim divnim danima?
4:06 pm
23/06/2014
lavice moje, kako ste mi? Evo pregurasmo mi nasu Ivkovu Slavu….Decaci su bas uzivali sa svim gostima.
anci, bas mi je zao, ali ti si jedna jaka zena kao i mjesecina, glavu gore i u nove pobede do svoga cilja
mjesecina, bravooooooo. i kako je bilo kod mog omiljenog dr??? sta ste dogovorili?
milicice, jesi li se odmorila???
ljubim vas zene moje
6:29 pm
Members
28/09/2013
Sanjice draga… mogu misliti kako su malisani uzivali sa gostima… bravo!!! Kod nas nije bilo bas bas guzve..ali dobro…proslo je i to! Sledece godine cu imati pojacanje,pa ce mi bebic pomagati oko priprema..
Ja bila na kontrolu,malko smo se gledali,rastemo,rastemo… Produzila mi dr injekcije progesterona jos mjesec dana,nadam se da cu se i njih sledeci put otarasiti… pa onda u potpunosti da uzivam!!!
Kako provodite ove divne dane zenskaci moji?
Ljubim vas sve!!!
8:53 pm
05/12/2014
Drage moje evo i mene. Bas ste mi nedostajale. Ja sam danas radila vaginalni bris na klamidiju miko i urea plazmu. Kad dobijem a to je krajem mjeseca radimo uz pa ako je sve ok krecemo stimulaciju. Jedva cekam.
Sanja dr je divan. Pokazao mi slike beba. Tu su bili i blizanci i ja mislim da su tvoji. Tako je sjajan i njezan. Trazio je od mene da 100 posto vjerujem da cemo uspjeti. Brojim dane do stimulacije.
Anci gdje si. Javi se da se bodrimo. I ti ces brzo u nove pobjede. Sve vas ljubim :*
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
9 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
4 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333