9:34 pm
26/03/2015
mjesecina,drzi se i iz ovoga ces izaci samo jaca, vec si i ostvarena kao roditelj,pa ce i to prosirenje doci uskoro,vjerovatno da to nisu preduge pauze, a cula sam da u codri nema guzve,znaci da ce ti biti maksimalno posveceni kada opet krenes..
zenske,hvala sto me bodrite,nadam se da cu se brzo oporaviti,sada mi je stomak naduvan,brzo se zamaram,a utrogestan-uzas, ne znam da li ste imali ta iskustva ko ga koristi,bukvalno krenem da spavam u pola rijeci..mada uzimam 3×2 od 100mg,mozda je jaca doza..kao da mi neko da anesteziju..
probacu to sa surutkom i mladim sirom sto ste mi preporucile,trudim se da stalno jedem voce i povrce,pijem svaki dan cijedjenu cveklu,sargarepu i jabuku,sok je odlican ,probajte,dobar je za sve,dodam blitvu,spanac ili kivi,uopste se ne odrazava na ukus,jabuka i sargarepa daju jacu,slatku aromu..ako imate jos koji savj16
9:39 pm
26/03/2015
10:28 pm
23/06/2014
zene, moj drage evo i mene…kod mene od danas pocele pripreme za Slavu… danas generalka a od sutra polako pravljenje kolacica i ostalih djakonija….
utrogestan je ko tableta za spavanje, ja sam do polovinu trudnoce koristila i mislim da sam se probudila u drugom delu
inace, ne mogu da ne napomenem, da su na danasnji dan pre godinu dana “smuckana” moja dva andjela!!!! pre godinu dana je bila aspiracija!!!
veliki pozdrav za vas zene moje drage
a sad odoh da spavkam i ja
8:43 am
Members
28/09/2013
Dobro jutro zenskaci moji!!! Evo i mene.. Kuvam kaficu svima..
Jao Vasilisa… i mene uspavljuje.. sva sam usporena,bih kao nesto da radim da budem od koristi al jok.. mozak spava…
Mjesecina..uhh tako bih rado i ja isla za praznike..i setkala..ali i nama je slava iduce nedelje,pa se mora kao sto Sanjica kaze vec poceti sa pripremama…
Ljubim Vas!!
10:59 am
02/05/2015
From: svetlana22 <[email protected]>
Subject: vantjelesna oplodnja
Message Body:
Cao…nova sam na forumu a mogu reci i da sam nova u svemu ” ovome” odnosno vto…imam 25 god…pripremam se za postupak vto,moji nalazi dobro,nalaz supruga los…meni odradjena histeroskopija prosle nedelje kod dr,Zeljka Lazovica na CT, Maknut mi jedan polip i i konstatovana mikropolipoza i za 2 mjeseca da ponovim histeroskopiju,u medjuvremenu da pijem Jazz pilule za kontracepciju, 2 mjeseca…konzilijum zakazan za kraj juna…jos sam u nedoumici gdje je raditi…90 % cu u Ars Medicu…zanima me ima li neko iskustva sa dr.Lazovic sa CT….hvala
NADAM SE DA SAM OVO DOBRO POSTAVILA JER MI JE NESTO TESKO ISLO SA REGISTRACIJOM…IZVINITE 🙂
11:32 am
05/12/2014
Svetlana caoo. Dobrodosla. Na pravom si mjestu. Mi smo sve bile ili smo u postupku vto. Djevojke ce ti prenijeti iskustva. Moje je da sam sad u aprilu imala prvu vro. Na zalost neuspjesnu. Ali ne predajem se. Vec u cetvrtak sam na konzilijum da mi odobre jos jedan pokusaj. Moje iskustvo je da sam ja radila u kodri kod dr kopitovic. I ja i suprug imamo dobar nalaz ali ja sam imala seriju spontanih pobacaja. E sad nije uspjelo jer nije bio momenat ali se nadam da ce drugi put biti ok. Ja sam takodje dva mjeseca bila na kontraceptivnim pilulama. Sve sto te interesuje pitaj. I jos jednom dobro dosla. Pozdrav
11:38 am
02/05/2015
2:56 pm
02/05/2015
3:13 pm
Members
28/09/2013
Cao zene moje… kako podnosite ovaj kisan dan?
Mjesecina draga – jeste slava nam je sad 6-oga Đurđevdan.. bice kolacica,bice svega…
Svetlana 22 – dobrodosla. Mislim da si na pravom mjestu,ovdje su divne zene koje ce ti dati puno,punoo dobrih i kvalitetnih savjeta.
Ja sam radila dva postupka u Ars mediku. Moje iskustvo,kao i drugih dragih zena ovdje,mozes procitati na predhodnih stranama,da se ne ponavljamo.. Iskreno,ja kad sam posla prvi put u Ars,bio je razgovor sa ljekarima i odradila mi dr ultrazvuk. I to je naplaceno 35 eura,a to je cijena UZ-a. Nisu mi naplatili otvaranje kartona. Doduse evo skoro godina kako sam otvorila karton kod njih,ali odgovorice ti ove cure sto su skoro radile tamo da li je nesto mijenjano. Mogu ti samo reci da su embriolog i biolog dvije divne zene koje ce ti dosta olaksati sam postupak!!! Ali i da znas,za koju god se kliniku odlucite bice Vam troska,jer fond pokriva sam postupak,anesteziju,i ne znam tacno koliko jedinica stimulacije tj. boca koje ce ti dati dr da primas. (tako je bilo bar meni). Eto,nadam se da sam te barem malo uputila… U svakom slucaju,zelim Vam srecu i da uspijete iz prvog puta!!!
3:22 pm
23/06/2014
svetlana, prvo da ti pozelim dobrodoslicu
na odobrenje iz fonda se ceka oko mesec dana i ako sve sa nalazima koji trebaju za VTO bude ok kreces odmah. inace ja sam moju VTO radila u Kodri kod dr Stanisica i imala srecu da mi uspe iz prve, inace na danasnji dan pre godinu dana je bio transfer. za Ars ne znam, recice ti zenske koje su tamo radile.. inace meni su konsultacije u kodri bile besplatne inace je pregled sa Uz mislim 50e, a ako nisi vec procitala imaj u vidu da ce tu biti i dodatnih troskova sto se tice samog procesa, neke injekcije nisu u sklopu onoga sto fond daje, ako premasis dozu koju oni propisuju opet placas ti…
zenice moje sta radite??? kako ste po ovom kisnom danu???
anci kako provodis vreme do bete???
mjesecina, jesi li pripunila baterije??? od ponedeljka na posao
veliki pozdrav i poljubac od nas
3:24 pm
02/05/2015
Pricala sam sa embriologom Danijelom iz Ars-a prije nekih 2-3 mjeseca kad je uradjen prvi spermogran i naravno u tom momentu je to za nas bio sok…ali nam je ona sve lijepo objasnila pa je to nekako ublazeno 🙂 nego samo za pocetak da vidim. I da li da prvo ja odem kod njih na jedan pregled ili da cekam prvo odobrenje iz fonda? Izvinite 🙁
3:30 pm
23/06/2014
3:36 pm
Members
28/09/2013
Sanjice draga!!! Ja kao i ti u pripremicama…al dobro… Kako su momci? Ljubimo Vas…
Svetlana22 – ne znam sta da ti kazem,ja mislim da nema potrebe prije nego dobijes odobrenje ici na pregled kod njih jer oni sve to na vrijeme i kazu i odrade,tako da sad odes mislim da je samo bacanje para. Kad sam ja bila..oni su me pozvali na pregled i razgovor kad su dobili odobrenje.. Jer sam im prethodno dok se cekalo odobrenje odnijela od nalaza sta sam imala i oni mi dali jos po nesto da radim i vadim..
3:41 pm
02/05/2015
3:49 pm
Members
28/09/2013
3:58 pm
02/05/2015
4:03 pm
Members
28/09/2013
A znam,sve ja to znam..nazalost tako je…nekad se zena mora pomuciti i vise nego sto treba… ali sta cemo,sve za najsladji cilj!!! Interesuj se,jer sam cula da sad u institutu trenutno nemaju nista od reagenasa za briseve.. Jer njih ce ti sigurno traziti da budu svjezi… a hormone,mislim da oni traze na pola godine da se ponavljaju. Tako mi se cini da je meni bilo.
4:31 pm
05/12/2014
Svetlana koliko god ti se cini da sporo vrijeme ide sve ce brzo proci. Ja briseve nisam ponavljala nego sam one stare pokazala i nije bio problem. Ma ne mogu po hiljadu puta da ih vadim. Oni su bili korektni pa su ih priznali. Kao sto rece Sanja treba oko mjesec dana da stigne odobrenje od fonda. Ja sam hvatala malo protekciju da to poguram. U svakom slucaju ja cu sad opet da guram istu pricu. U cetvrtak sam zakazala konzilijum (opet sam pogurala malo) :). Hormone cu sledeci mjesec i to je to. Nadam se da vise od nalaza mi nece trebati. Inace ja sam odlucila da drugu radim isto u kodri kod dr stanisica. Milicice, Sanja kakav kisni dan. Da pijemo kafu???? Sve vas ljubim.
A gdje nam je Anci? Kako provodi vrijeme????
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
8 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333