9:33 am
23/06/2014
9:44 am
26/03/2015
pozdrav svim ženskima ,evo i mene..u nedelju mi je bila aspiracija,izvukli 17 jajnih celija, 9 se oplodilo,ali nista od transfera za sad, jajnici nacisto poludjeli,hiperstimulacija 🙁 kad se to smiri,onda se moze razmisljati o vracanju,do tada ce ih zamrznuti..primam longacefe u venu jos danas,utrogestan 3×200 do daljnjeg,dostinex 8 dana i dipherelin injekcije u stomak 14 dana…ima li neko slicnih iskustava ili da zna za slican slucaj? inace imam pcos sindrom,tako da je postojala opasnost od ovoga,ali sam se ipak nadala da nece..mislila sam da ce sa 25 sve ici lakse,a izgleda da organizmi nesto strarijih reaguju bolje ili sam ja sad tako bzv.pa zvucim pesimisticno.. poljubac svima i da javljate lijepe vijesti sa tim betama:)
10:20 am
Members
28/09/2013
Dobro jutro zenice moje drage!!! Ja imam problem sa ulogovanjem i pisanjem postova.. nekako uspijem da otvorim forum ali kad treba da citam vase postove i prebacim drugu stranu on mi blokira i izbaci me skroz i vise ne mogu da udjem na forum… zato me nije bilo..
Divne ste mi..
Mjesecina.. sa srecom kad budes radila betu,po ko zna koji put ti kazem to!! Ali jedva cekamo da nam kazes da je pozitivna!! Ma ne brini se,nismo ni mi bas sirili da radimo VTO onaj ko je trebao taj je od nas cuo,a za ostale kao i ti.. odmor i cao!! Koga briga sta jja radim!! tako da uzivaj!!
Anci..super,odlicno je prosla i aspiracija i transfer!!! Bravo ti ga!! Sad odmaraj,uzivaj..najvise sto mozes!!! I mazite vase trbe!!
Cvetak..zelim ti da brzo sakupis dokumentaciju i da lako odaberes kliniku i budes zadovoljna. I naravno da bude uspjeh iz prvog puta!!
Vasilisa…super si odreagovala!!! Bravo ti ga!! Ma samo da se smiri hiperstimulacija i bice sve kako treba..nemoj da se sjekiras!!! Samo budi pozitivna i vjeruj!!! Mada,i meni su na klinici rekli da imam policisticne jajnike..i ja sam prije stimulacije pocela sa diferelinom i dok sam primala stimulaciju sam i njega svako vece sebi u stomak.. Budi strpljiva i jedva cekamo da se smiri to,i da predjes na nasu stranu!!!
Sanja,Marina…divne ste!! Sanjice saljem jedan ogroman ljubac za momke!! Ljubim u nogice da ne boli od boce nista!!!
11:29 am
05/12/2014
Joj drage moje. Uznemirena sam cini mi se pomalo. U stvari rasijana. Ali sjutra idem pa sto Bog da.
Vasilisa drzi se. Bice to ok. Cula sam puno slucajeva da je zena imala hiperstimulaciju pa kad su vratili embrione sve je bilo ok. Gledaj da se sto prije oporavis. Samo polako.
Anci odmaraj uzivaj. Pa za par dana lagano mozes da prosetas. Kazu da je dobro za prokrvljenost.
Sanja i Milica i Marina stavljam kafu. Inace ono sto mene brine j
e da mi je stomak potpuno izdusen. Nisam cak ni puna vazduha. A stolicu imam svaki dan. A nadala sam se zatvoru :(. E da Anci sto se tice stolice sve normalno. Nece da ispadne nista :). Ali pij puno vode i nece biti problema.ljubim vas sve
12:44 pm
12/06/2014
Vasilisa svaka čast na tolikom broju embriona! Što se hiperstimulacije tiče ja sam je imala ali poslije pozitivne Bete tako da sam primala humani albumin i ležala, nijesam smjela da se saginjem, sve se sredilo i povuklo, a nemam pcos, nego tada tako odreagovala na stimulaciju. Upoznala sam na klinici jednu ženu koja je imala hiperstimulaciju prije ET i isto je primala terapiju i kad se sve sredilo uradili joj ET i sve bilo u redu. Tako će biti i tebi čim se smiri
Mjesecina čekamo sjutra rezultat pozitivne Bete!
Anci i ti ubrzo da nam se pridružiš…
Milicice, Sanja, Cvetak… uživajte…
Marina82
10:27 pm
23/06/2014
zenske moje, kako ste mi??
mjesecina, za sutra ti zelim svu srecu ovoga sveta i da nam se javis sa veeelikoooom betom i opet te vucem za nos da i ti budes dupla bebela!!!
anci, jel se odmara? slobodno prosetaj do wc kao i do sad…mazni cvetice od nas. negde sam procitala da je dobro lezati na stomaku, i ja sam tako leskarila jel volim tu pozu, i sad tako leskarim dok vam kucam
vasilisa, super za cvetice. za hiper je dobra surutka i mladi sir, to mozes i sama da pravis. mleko zagrejes na otprilike 40stepeni i pola kafene kasicice sirista i eto lekica iz prirode. nemoj se nervirati sto je transfer malo pomeren, a bolje je tako
milicice, ljubila none od tebe i sve je proslo ko da nista nije bilo
maznite trbe od nas i da znate da ocekujem od vas snajke pa da odmah sklopimo prijateljstvo
10:40 pm
05/12/2014
Kako ste mi dobre i pozitivne. Ujutro idem oko 10. Vadim betu i primim bocu progesterona ( nadam se ne poslednju). Ne znam sto osjecam. Javljam sjutra kako god da bude :*. Anci odmaraj uzivaj. Mozda bi i nama nasli takav progrsteron da su nam vadili. Ovako opusteno. Cvetici su kod tebe i tu ce i da porastu. Sanja ja bih voljela dvije djevojcice pa da ti dam jednu za snajkicu. To bi bilo super sve vas grlim i ljubim.
10:51 pm
23/06/2014
9:40 am
23/06/2014
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
8 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
4 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543