11:46 am
05/12/2014
Sve prati od pozitivnih divnih zena. Sjajne ste. Bicu hrabra obecavam i izvadicu krv. Nadamo se najboljem ;). Sanja naravno da cu da mu prenesem pozdrav od jedne sanje koja ima blizance a jedan se zive po njemu. Pa ima li veceg priznanja za doktora. On je uspio i kao covjek i kao doktor. Predivno. Anci javlja kad ce transfer. Da drzimo fige. A ti Milicice rucaj da rastete i da budete slatki. Ljubim vas mile zene :*
12:11 pm
Members
28/09/2013
hahaha..moja Sanjice..ja bas mislim da cu bit kao trokrilni koliki mi je apetit.. ali pristajem i na to..samo da sve prodje kako treba.. mada,pocela mi kisjelina pa neki dan zbog nje ne mogu nista jesti..a gladna.. Ma sve to hormoni i priroda namjeste. I da se ugojimo koje kilo vise nego sto treba nece smetati… lako cemo ih skinuti kasnije!! Uzivajte nam u setnjici drugari!!
Mjesecina.. ti jesi hrabra,kao i sve zene koje smo-su prosle sve ovo do najljepseg cilja!! Samo pozitivno,i podjes u utorak ili srijedu da vadis krv i cekamo ooogrooomnu betu!! pa onda sto bi rekla Sanja da vas vucemo na stranu nas bebelih trudnica!!
2:11 pm
23/06/2014
jaooo i ja sam mucila muku sa kiselinom, al sam jelaaaa u inat njoj. mada, probaj da grickas badem menij je pomagao.mada sam bila skroz opustena i jela kad i koliko mi se jelo… ma ceo zivot sam u + sa kilogramima i bas me brigaaaa, ko me voli voli a na kraju krajeva moje noge nose moja kila
mjesecina, naravno da si ti jaka zena kao i mi, cim prolazimo kroz isto.mazni stomacic i kazi tim leptiricima da ih punoooo pozdravljaju dlugaliiii, i da se lepo ususkaju.
anci, cekamo nestrpljivo kao i ti.
6:34 pm
Members
28/09/2013
Sanjice draga,probala sam i sa bademima,i sa kokicama i sa jabukama.. doduse jabuke mi najbolje djeluju za sad.. ma pristajem na sve..ne smeta mi nista..i necu da se zalim.. Tacno drage moje.. mi nosimo nase kilograme pa i da je koje vise nama ne smeta. Ko hoce da nas voli hoce bez obzira na to..
Mjesecina bravo ti ga..ti vrijedna bogami.. svaka cast!! Njam,njam.. ima da budemo bebele trudnice..
10:27 pm
23/06/2014
evo i mene zene moje. danas se bas umorila, nasetali se, pa popodne imali goste. pa kupanjac, ruckanjac i spavanjac i njih zavrsila u 9 opeglala robicu malu i sad konacno se zavalila u krevet i da vidim sta mi vi radite
Jupiiiiiiiii, anci, vidis sutra ce cvetici doci na svoje mesto, a onda cemo ih mi bodriti da se ususkaju najbolje sto umeju.
mjesecina, mi smo zene i po i od srca ti zelim dve bebuske i jos da budu dobre kao ove moje.
milicice a da probas sa limunadom bez secera to je mene spasavalo pred kraj trudnoce. ili vodu samo daa vrati kiselinu tamo gde joj je mesto
a sad vam zelimo laku noc i lepe snove♥♥♥
10:31 pm
05/12/2014
Anci jeeeee. Super. Isto su meni tako javili pa sam se prepala. Bice to super. Da bude puuuuno trudnica ovdje. Ja cu znati ove nedelje a Anci malo posle mene. Da uzivamo i da nam vrijeme lijepo i kvalitetno prodje.
Ja sam popodne pocela malo da imam onaj cudni osjecaj u donjem stomaku. Ne znam je li zbog ciklusa ili trudnoce? Kako god da se nadamo da je od bebica ;). Ali se tjesim sto me grudi bole. Opsjednuta sam da se pipkam. A to me uzasno nervira. Prije vto sam rekla sebi nema pipkanja ali neeeee. Opet sam nastavila 🙂
grlim sve vas
2:43 pm
23/06/2014
mjesecina, necu da cujem takve reci. i meni je bilo bez ijednog simptoma i ja sam se bila ufrcila pred vadjenje bete, i dan pre toga bila sigurna da nije uspelo cak nisam imala petlju da odem, a betaa rekla sasvim suprotno. svakako si tuzna jer te tresu hormoni… zato ces ujutru skupiti petlju i otici, jel da???
anci drzimo ti palceve i cekamo vesti od tebe
mi danas bili na vakcinu, pa smo se isplakali, vise danas nego od kad su se rodili pa sam i ja malo 🙁
trudnice sta nam radite???
ljubimo vas
3:14 pm
Members
28/09/2013
Zenice moje evo i meneee…
Anci…srecno danas na transferu!!!
Mjesecina…nemoj to da radis..nema potrebe unaprijed da razmisljas.. ja ti kazem meni je braonkasti iscjedak tad skratio zivot mislila gotovo/dobila sam…al srecom nije…vjerovala sam da je uspjelo!!! Tako i ti,sjutra hrabro uzdignute glave ides i radis betu!!! I vidjeces da ce sve biti ok!! Onda cemo da razmjenujemo recepte hahahah..
Sanjice..joooj..mogu misliti da si se i ti rastuzila kad su plakali od boce! Uh.. danas neka im bude nagrada mazenje sa mamicom citav dan!!!
4:42 pm
23/06/2014
7:32 pm
05/12/2014
Kako ste me oraspolozile. :*
bolje sam. Skupljam snage za betu. Ah ah. Bice dobro valjda. Malo me opet bole grudi. Pa se nadam. Sanja ja imam sina od 7 godina i sjecam se vakcina. Vjerujem da si plakala i rastuzila se ali sve ce to biti super. Ja sam mog djecaka kupala i kad je primao valcinu i davala mu predostrozno febricet. Sve vas ljubim drage moje :******
8:00 pm
05/12/2014
Cvetak caoooo. Ja sam ti prestravljena. Prije tacno 10 dana je bio et. Sjutra 11 dana. A mene strah umirem :). Procitala si vjerovatno kako trazim simptome. Ja imam dijete ali sam imala jednu seriju spomtanih pobacaja pa sam valjda oslabila sa zivcima :). Jesi li ti radila et. Sto god te interesuje pitaj. Meni su rekli 12 dan da vadim betu.
Milicice,Sanja naravno da cemo da razmjenjujemo recepte. Vi ste bas zene koje umiju da ohrabre. I Marina naravno. Marina koja si nedelja. Je li blizanacka trudnoca ili nije. Sve vas ljubim junakinje moje.
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
7 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333