11:30 pm
23/06/2014
i meni su rekli da su 2 koja su vratili super kvaliteta i da su skolski primer, i njih su vratili a da su druga 2 losijeg kvaliteta…i meni je zao sto nije bilo nista za zamrzavanje…
jao meni je skroz pozitivan od prvog trenutka… a kontrole su kod njega bile fenomenalna iskustva, sa puno humora jer je bas saljiv covek. ma samo reci hvale za njega…
zene, samo pozitivnooooo, pa sta me je odrzalo sve ove godine
ljubim vas sve
10:10 am
Members
28/09/2013
Zene moje drage!!! Jooooj sto volim kad vidim puno postova!!!
Sanjice..ljubimo i mi tebe i tvoje momke..
Marina..i treba da se cuvamo i leskarimo!!! Prosto samo nama i trbama da se posvetimo!!!
Mjesecina..ja zaboravih da ti napisem..trudnocu sam sad presla da mi vodi dr Stevovic (drzavno u dz Blok 5) i super zadovoljna sam.
Anci… bravo !! Odlican broj j.c. Super si odreagovala!!! Trebalo bi vec danas da te zovne embriolog ili sjutra najkasnije i da ti kaze kakve su,kako se dijele,kakvog su kvaliteta i td… Tako da bi ti i transfer trebao biti sjutra/preksjutra.. Drzim ti palceve da se dobro dijele.. i da budu najljepsi cvetici koji ce da se ususkaju kod mamice!!
11:45 am
05/12/2014
Milicice super. Samo kad ti doktor ne pravai tenziju i kad mu vjerujes. To je najbitnije. Ja sam kod prosle doktorice bila pod tenzijom. Sad sam ovamo bila skroz opustena. A imam jedno pitanje. Ako je beta negativna kad ce mi doci ciklus obzirom da sam na utrogestanima. Mislim da oni malo odlazu ciklus. Nekoliko dana. Ne mogu da se opustim pa to ti je :(. Grlim sve vas
12:06 pm
23/06/2014
mjesecina, sledeca enstruacija ce ti doci za 10ak meseci!!!!
anci, meni je aspiracija bila 30.04. i tada su mi rekli sta su izvukli(5 folikula u kojima je bilo 5j.c.), sutradan me je pozvala sestra da mi kaze da su se od 5j.c. oplodile 4 i da je transfer sutra tj. 02.05.
moja komsinica u Nisu, njoj su 3 dana po transferu vratili 2 embriona i 6-7 dana po aspiraciji vratili jos 1 i sada ceka trojke
trudnjaceeee, uzivate li u ovom lepom vremenu kao i mi???
ljubimo vas
tu sam pitajte a ja odgovaram ako znam kad stignem
3:39 pm
23/06/2014
8:24 pm
23/06/2014
8:50 pm
05/12/2014
I ja sam radila u codri. I zivot mi se skrati jer su mezvali u petak vece a u subotu je transfer. Tako da ne brines to je sve ok. Oplodile su se sigurno. Ja sam se prepala da se nisu oplodile pa mi je sestra rekla da se to rijeeeeeetko desava i da u tim situacijama odmah nazovu. Tako da uzivaj tek ce te sjutra popodne zvati. Ja pravim krofne. Sanja pa ti si bas vrijedna. Bravo. Ima da ruckaju momci da porastu. :). Sanja jesu li tebi davali dexason. Meni su dali po pola ujutro i uvece. Cujem da u drugim klinikama daju prednizon.
9:19 pm
23/06/2014
ja sam ti od terapije bila samo na utrogestanu i folna do nekog 4-5m posle samo pregnicare.
decaci su za sada dobri pa imam vremena da spremim nesto. mmmmmm, krofneeee, odavno nisam…. jao mi svi volimo slatko, pogotovu nas tata, on i po noci ustaje za slatko i blago njemu meni se poznaje i kad vodu popiem, a sad muku mucim sa stomakom,hehehe izgleda ko da sam u najmanju ruku u 5.m. mada u trudnoci mi se retko kad jelo slatko, sad da nadoknadim
anci, nemas mesta za brigu…zeniceee izvadili su ti 11 kom, to mora da ima kolekcija za biranje
ljubimoooo
9:35 pm
05/12/2014
Ma super si ti. Pa za par godina opet jos jednu bebicu. Ja sam slaba u spremanju slatkig ali volim da mijesim. Mozda je to zato jer mi je muz sa sjevera. A oni tamo mijese svakakve djakonije. Pa ja uzeh malo to od njih. I cesto pecem hleb. Sto cemo za par godina biti svi po 100-tinjak kilograma. 🙂 no samoda smo zdravo sto bi rekli.
9:50 pm
23/06/2014
hehehe, vec razmisljam, kad bi mi garantovali devojcicu odmah sutra, hehehehe salim se. njih dvojica su takve dobrice da bih jos jednu bebu mogla pored njih…pu, pu, samo da ih ne ureknem…
i kod nas se skoro cele zime pece hleb, kazna nam je kad moramo onaj iz pekare, a trudim se da svaki dan ima nesto pride, koliko stignm, banditi su na prvom mestu
kad se vadi beta???
10:51 pm
05/12/2014
Pu pu samo neka rastu zdravi sa mamom i tatom. A djevojcicu sto da ne. 🙂
betica bi trebala da se vadi vec u utorak ili srijedu. Ali ja vec znam da ja to ne smijem izvaditi. No je mozda bolje da cekam pa ako do nedelje ne krene ciklus to je to. Ili da izvadim betu? Strah me umireeeeeem. Ne znam. Uh uh.
Anci nemoj da pratis moj strasljivi primjer. Budi hrabrija od mene. 🙂 ljubim vas.
11:19 pm
23/06/2014
strasljivice, lepo u utorak krv na vadjenje, pa da znamo sta cemo i kako cemo, a i moras da mi pozdravis dr, a to moze samo pod jednim uslovom….a i rekla si da ces kao ja!!!! zatooooo u utorak da vidim da je beta trocifrenaaaaa, jel jasno!!!! hihihi
laku vam noc zene moje, odoh da spavkam, imam naruceno budjenje oko 6-6.30 ali ono slatko
10:35 am
Members
28/09/2013
Zenice moje vrijedne… vi niste fer.. citam (i zamisljam) princes krofne,krofne,domaci hleb….joooooj… ja sam u fazi kad ne mogu da se zasitim.. uuuhhh.. inace sam osoba koja voli da jede,a sad cini mi se jos vise imam apetita..
Sanjice..malo neka momci porastu pa bogami jednu curicu..da dobijes pojacanje..
Mjesecina..ne sjekiraj se fino podjes i uradis betu.. i bice pozitivna sigurno!! Svi vjerujemo da ce biti tako!!! Samo misli i budi pozitivna!!
Anci.. ne brini zvace te,vidjeces!! Vjerovatno ce te zvati neko danas,a sjutra popodne vec ce biti transfer.. Samo strpljivo!!
ljubim Vas sve drage moje!!
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
6 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335