12:01 pm
Members
28/09/2013
7:15 pm
Members
28/09/2013
Draga Taro SRECNOOOOOO!!!! Da ti ovoga puta bude sve kako treba i kako ti zelis!!!!
I obavezno da nam se javis cim mognes!!! Nestrpljivo cemo te cekati da nam doneses dobre vijesti!!!
Ja bila danas na prvi ultrazvuk i folikulometriju… i doktori i ja prezadovoljni… za sad savrseno sve!!! U srijedu sam ponovo na UZ,i nadam se petak ili subota da ce biti aspiracija!!! Tako da sam srecna i zadovoljna!!!
Marina kako si ti? Kako su nam druge mamice? Nema ih…
Ljubim Vas zene moje drage!!!
9:22 am
Members
28/09/2013
Ehejjj… dobro jutro!! Evo i mene… Kako ste mi?
Marina,Irena… hvala Vam drage moje!!! I juce bila ponovo na Uz sve je savrseno… Sjutra sam ponovo,i nadamo se aspiraciji u nedelju ili ponedeljak!!! Zadovoljni doktori,a ja jos zadovoljnija!!!
Maki dobrodosla!! Zelim ti da sve prodjete bez nervoze i sa puuuno uspjeha!!!
11:09 am
Members
28/09/2013
Maki radim u Ars mediku tamo rade dr Crnogorac i dr Janjic… pocela sam 29-og decembra sa pripremnim injekcijama diferelin,svako vece po jednu citavu injekciju sam sama sebi davala u stomak. Onda sam 14-og januara pocela sa stimulacijom,primam gonal f i pola doze diferelina svako vece,takodje u stomak,ali to idem kod njih i one mi daju! Tako da sad svako vece primim po dvije injekcije i pijem dexason tablete,one su zastita da ne bi doslo do hiperstimulacije!!! Za sad je sve ok,sve ide po planu i privodim kraju…
11:35 am
12/06/2014
Mico, samo tako nastavi, da nas svaki dan obraduješ lijepim vijestima, vidiš krenulo je u novoj godini Suuuupeeer…
Maki, prvo zoveš Life i interesuješ se da li ti je stiglo odobrenje iz Fonda, ako jeste oni će ti reći kad da se javiš.
Ako nemaš otvorenu istoriju treba da odete tamo sa svim nalazima koje imate, da ih dr pogleda i otvori istoriju (to košta 30 eura). Inače imaš dosta postova na prethodnim stranama koje smo pisale kad smo krenule u postupak pa možeš pogledati…
Marina82
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
7 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335