12:32 pm
Members
28/09/2013
7:11 pm
23/06/2014
4:28 pm
17/05/2014
12:46 pm
Members
15/12/2011
milicice kad kreces opet.
Ja sam da te ohrabrim ne znam dal sam vec pisala ja sa policisticnim j. imam dvije trudnoce iza sebe i to prirodnim putem, inace drugi put sam moral primit pregnyl jer folikuli nisu pucali tako da ako tm.ima ok spermogram mozda da pokusas folikulometrijom iz prirodnog ciklusa pa ciljane odnose.
Drzim svima palceve i javljajte
2:48 pm
Members
28/09/2013
Caooooo!!!
Hvala mamgaga,prije svega na podrsci!!!
Pa necu ulaziti u proces prije novembra… Jer sam u medjuvremenu isla kod endokrinologa sa nalazima ( kod Djoga) i sad imam jos neke nalaze da vadim da vidim sta je problem. Jer po mojim dosadasnjim nalazima hormona,on kaze da ja nemam policisticne jajnike… tako da vidjecemo sta ce mi sad reci kad odradim ponovo. Prirodno ne moze jer mm ima bas los spermogram,tako da moramo ici ovim putem…
Ali mozda ce sad kad pocnem biti bez stimulacije,jer sam isla na folikulometrije i bez stimulacije su mi i kolicina i velicina folikula mnogo veca,tako da vidjecemo na konacnom razgovoru sa doktorima sta i kako…
Ljubim Vas sve….
11:50 am
Members
28/09/2013
10:36 pm
07/06/2014
11:11 am
Members
28/09/2013
Caaaaoooo!!!!
Super, sa srecom nam bilo!! Da nam ova jesen bude uspjesna i srecna!!!
Jaco,kakva ti je sema,sta primas od terapije? Ma nista to nije strasno! I ja sam ponovo usla u proces,od subote pijem kontraceptivne pilule i primam svako vece diferelin ampule.. Meni je prva stimulacija bila bez ikakvih promjena raspolozenja,kontraindikacija,a sad od pocetka sam naduta,nervozna,srecna,umorna,neispavana,radosna,tuzna… i sva moguca osjecanja se izmijene u toku 24h… i kazu mi da je to normalno… preguracemo mi to!
Marina super,nadam se da ces bolje podnositi terapiju od nas trenutno!
Super je sto eto skoro u isto vrijeme pocinjemo sa terapijom da mozemo da pricamo i dijelimo iskustva.
Ljubim Vas!!!
12:29 pm
07/06/2014
Micka :* Ti smo za sve sto treba Reci mi jesi li bese i prosli put pila kontracepciju?
Ja sam na kratkom protokolu bez kontracepcije, juce primila prvu dozu puregonl od 300. U subotu mi je prvi ultra zvuk Danas mi se cini da sam ok, mozda je ono bio samo sok za organizam pa sam onako reagovala, ili je ovo zatisje pred buru
Cekamo Maru da se javi da je pocela
2:17 pm
Members
28/09/2013
5:46 pm
17/05/2014
8:19 am
Members
28/09/2013
10:57 am
23/06/2014
Zenske moje, prvo da vam pozelim punooooo srece i da vas povucem za nosice….. Ni ja nisam imala nikakvih pratecih pojava, al vas molim da vase mozgice zaokupite necim, setnja, citanje knjige, gledanje romanticnih filmica, puno smeha…. jednom recju da se opustite se kao nikada do sada…. ja sam u periodu stimulacije bila zaokupljena drugim stvarima (tako se namestilo) tako da nisam imala vremena da razmisljam sta , kako, kada…..
Naoruzajte se lepim raspolozenjem, pozitivnom energijom, lepim mislima, lepim stvarima…. jer mislim da to povecava sanse….. Sto rece otac Tadej “KAKVE SU TI MISLI, TAKAV TI JE ZIVOT”
Drzim vam palceve i motrimo na vas…..
Irenice, kako napredujete ti i vrtirepic??? Koja nedelja???
za sve
10:46 pm
Members
28/09/2013
8:24 am
17/05/2014
Jutro cure
ja sam sad usla u 5. mjesec, 19 nedelja…
Sanja koja si ti, kad ti je termin?
Stvarno vam je bitno da se ne bedacite, ja sam na srecu imala porodicu, cerkicu na koju sam bez obzira na sve morala uvjek da obratim paznju, da joj se posvetim bez obzira na moja razmisljanja i strahove u datom trenutku. Ali vi slobodne, muza pod ruku pa iskoristite ovu divnu jesen <3 :-*
10:32 am
23/06/2014
pozdrav zenske
kako napreduje stimulacija, sa kojom dozom idete??? smesite se, rasterajte oblake i pravac setnja, koristite ovo lepo vreme…
ja evo polako lazim u 7. mesec, 27. nedelja, termin mi je 20. januara al posto su blizanci verovatno da ce to biti ranije, al za sad sve ide odlicno, nikakvih problema nisam imala, skinula se sa utrogestana odaavno i sad samo vitamincice pijemo….
ljubim vas
11:16 pm
07/06/2014
Cao devojko, Irena vec peti, kako vreme leti Sanja pozdrav
Nikako da se javmi stalno sam na relaciji Pg, Bd. Jutros bila na pregledu folikulcici za peti dan ciklusa su za sad ok. Ja sam na dozi puregon od 300. Inace raspolozenje zadnjih dana nikad bolje, ocigledno je prvi dan bio stres za organizam sad je sve doslo na svoje
Mico, Marina na nas je red
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
10 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335