8:10 pm
Members
28/09/2013
Caoooo,evo i mennneee!!!
Jaco,jesam stvarno sam uzbudjena sta ce da bude ujutru,jedva cekam da vidim koliko su narasli…
Kao sto i Marina kaze,mozes slobodno uzeti upute od izabranog ginekologa i poceti da ih radis. Jedino,ja sam ih radila u institut za javno zdravlje u Pg (odmah pored KBC-a) i tamo popunjavas neku anketu prvo. Mislim da je bilo da ne smijes imati odnos 24 h prije uzimanja brisa i najmanje 24h da prodje ako si uzimala neke antibiotike ili vaginalete. I meni je rekao moj gin. da noc prije uzimanja brisa da se ne tusiram (intimnu zonu) sa kupkama vec samo vodom da se saperem. Koliko to ima veze ne znam,ali ja sam tako uradila. I srecno,da sve bude negativno od tih nalaza!
Marina,kako ide Vama? Jeste Vi nesto radili od nalaza?
8:15 pm
Members
28/09/2013
8:23 pm
07/06/2014
Dobro cu iscitati ove vase postove Milicice, Marina hvala puno! Inace devojke stvarno ne znam sta bih bez vas… ne znam kako bih uspela da dobijem sve ove informacije, verovatno bih par puta bzv otisla za Pg samo po informaciju
Gde na je Irence?
Sad idem na odmor jedno desetak dana kad se vratim krecem po nalaze.
Ali cu vas svakodnevno pratiti
8:31 pm
07/06/2014
E sve zaboravim da vas pitam kakvi su vam ostali hormoni?
Kakav vam je tsh, meni je recimo 3,630 a ref.vednosti su 0,40-4,00, doktorka nista nije prokomentarisala, ali sam na drugim forumima citala da tsh za trudnocu treba da bude ispod 2,00, znate li sta o tome?
Takodje i prolaktin mi je malo povisen 546,5 a ref.vrednosti 102-496, doktorka je prokomentarisala to znaci da se plasis igle Inace se uopste ne plasim igle, bas naprotiv?
Fsh mi je 10,16 a gornja granica je 12,5 i to pokazuje da su mi ovarijalne rezerve malo iscrpljene ali drzim se dobro jos uvek Bas sam se raspisala …
9:50 pm
12/06/2014
E i kod mene je sve ovo važilo kao što je Milica napisala! Mico, ja imam sve nalaze spremne, samo čekam da prođu odmori i vrućina pa da krenemo…
Mico, SREĆNO SJUTRA!!!
Meni su u redu hormoni, TSH 1,4 Prolaktin 215 itd. Ma dobar ti je i Prolaktin, ne osjećaš ti to ali ubod igle izazove taj stres pa se to tako manifestuje na Prolaktin, bez brige. Idi na odmor, opusti se i uživajte! Taman da napuniš baterije
Marina82
9:59 pm
Members
28/09/2013
Uzivaj na odmoru Jacooo!!! i ja radim jos iducu nedelju i uzela odmor od 25 jula do 11 avgusta… jedva cekam! Ne zahvaljuj se,tu smo da te uputimo ako znamo i pomognemo ako mozemo na bilo kakav nacin.
Ja nemam pojma,niko mi nije komentarisao tako hormone,ali ispisacu rezultate.
Tsh 2,00
Ft4 16,00
Progesteron 1,71
Testosteron 2,33
Dhea-S 7,35
Shbg 85
Androstendion 20,96 – on mi je povisen ref vrijed su od 1,40 do 14,30
Fsh 5,9
Lh 5,2
Prolact 325,2 / to mi je rezultat a uzasno se plasim igle,cekam da svi prodju dok ja skupim hrabrosti da dam ruku.
Estradiol 100
To su moji hormoncici od proslog i pretproslog mjeseca.
10:12 pm
Members
28/09/2013
12:06 pm
Members
28/09/2013
Hocemo Marina,ima da se nauzivamo dok smo na odmorima!!!
Ja bila jutros na uz… Ima ih,ima sve vise i vise… Za sad su 9 mm,rekli su mi da nastavim sa gonalom f 112,5 i.j. pa u ponedeljak ponovo na folikulometriju da vidimo dal cu biti za centrotide. Kazu da je dobro sto nisu “buknuli da rastu” jer onda ne bi bili kvalitetni,a ovako vjerujemo da ce biti odlicniii!!!
I tako… pisacu Vam stalno da znate!!!
Ljubim Vas!! I ljubac za nase trudnice!!!
Lijeeep vikend Vam zelim!!!
12:49 pm
07/06/2014
Micoo samo sam virnula da vidim jesi li se javila i kakvi su folikulici Odlicno samo neka rastu i neka jacaju. Sad odmor do ponedeljka pa da nam javnes da su doktori prezadovoljni
E odlicni su vam hormoni, Milicice po tvojim hormonima vidi se da si nam najmladja :* :*
Marina pozdrav, odoh da odmaram stizu mi gosti :*
8:15 pm
Members
28/09/2013
Caooo,nema Vas,uzivate sigurno…
Ja cisto da Vam se javnem,bila danas na uz… porasli malo folikuli 12mm su dva najveca. otprilike su oko 11mm svi… povecali mi gonal f na 150 i.j. veceras. Tako da sam i sjutra na uz ponovo pa da vidimo sta dalje. U lijevom jajniku imam 9 folikula a u desnom malo manje,nisu rekli tacan broj za desni.. Nadamo se da ce biti aspiracija u petak ili subotuuu!!
Ljubim Vas…
1:17 am
07/06/2014
12:48 pm
Members
28/09/2013
9:39 pm
Members
28/09/2013
11:56 pm
07/06/2014
11:39 am
Members
28/09/2013
Caooo… evo mene… Ja bila ovih dana nesto bezveze… rekose mi da su mi se na lijevom jajniku izdvojila dva folikula fino,i da su tek pocela jos dva,a na desnom takodje tek pocela dva folikula da rastu… ostali svi sitni…
Estradiol sam opet juce radila,na 11 dan stimulacije. Bio je preko 300 ne znam tacno koliko,doktorka nije bila prezadovoljna,kaze cudno za moje godine da ima samo toliko folikula,da se nadamo da ce biti par kvalitetnih j.c. ali to mozemo znati posle aspiracije. Produzili su mi da primam i gonal f 150 ij i cetrotide,jos danas,pa sjutra pregnyl 10 000 u 5 ujutru,i planirana je aspiracija u ponedeljak oko 16/17h…
I takooo… Javljacu Vam se!!!
12:19 pm
23/06/2014
zenske moje evo i mene
milicice samo misli pozitivno i veruj u svoje folikule
meni su u pocetku bila 3 folikula na levom i 4 na desnom jajniku, da bi na kraju na levom ostalo 2 a na desnom 3 folikula, nijednog trenutka nisam bila zabrinuta i verovala saam u moje folikule i u mog dr. Stanisica. Na aspiraciji su izvadili 5 folikula i u svakome je bila jajna celija (s obzirom na mojih 35.god)
zato draga moja, ne brigaj puno o tome, pusti dr. da radi svoj posao a tvoje je da uzivas, a ja te vucem za nosic i drzim palceve
a ostale zenske moim da ovo leto iskoriste i napune baterije za najlepsu jesen
a irenicu da uzivka u trudnoci
ljubim vas i pratim sta rade saborci moji
1:02 pm
Members
28/09/2013
Caooo Sanjice… jesi nam dobroo?
Nije da ne vjerujem,stvarno sam pozitivna,ali imam ja po 8/9 folikula po jajniku,ali se ta dva na lijevom izdvajaju kao najveci i jos po dva su krenula da rastu i u lijevom i u desnom jajniku… Nadam se da ce biti sve ok. Hvala ti puno!!! Mnogo mi znaci vasa podrska i iskustvo!!!
ljubac…
1:34 pm
12/06/2014
Milicice, nema razloga za brigu, uopšte ne moraš da ih imaš previše – najbitnije je da se u tim koje imaš nalaze jajne ćelije. Ja znam neke kojima su izvadili po 21 folikul a na kraju se razvilo 4-5, a znam ih i koje su imale po 5-6 folikula i gotovo svaki se razvio, tako da to nije mjerilo. Moja strina je imala jedan jedini folikul, izvadili ga i oplodio se, sve bilo kako treba i sad ima sina.
Vjeruj da će kod tebe sve biti u redu
Sanja – odmaraj i uživaj
Veeeeeliki pozzz…
Marina82
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
6 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543