11:08 am
02/05/2015
12:10 pm
02/05/2015
Loknice super sto ste tamo…i mi smo drugi postupak kod njih i odusevljeni smo prijemom i svim ostalim…i treci put cu tamo samo sto necu ugrabiti dok je dr.Lazovic tamo a dosla je nova dr.Koturovic…
Evo da ti i ja kazem za poslije et…meni je doktor rekap strogo mirovanje…to toalete i do stola da jedem i u krevet…ali podvukao da mirujem jer sam ga pitala da li mogu da sjedim on rekao ni slucajno…(jer mi je posao kozmeticarke pa sam mislila da cu moci makar 10ti dan poceti da radim) ali ne…
12:34 pm
02/05/2015
12:34 pm
Members
25/01/2013
Sa dr Lazovicem radi dr Zdenka koja je divna i koja je prava podrska zenama koje su u ovom procesu..
I ja sam cula da doktor ide od januara 🙁
Meni su vratili dva osmocelijska i jedan desetocelijski.. Sto se tice mirovanja, rekli su mi prvih nedjelju dana mirovanje strogo, a poslije da osluskujem organizam.. Mogu da prošetam, ali bez fizickih aktivnosti…. Ipak, mislim da je sve individualno..
12:41 pm
02/05/2015
12:42 pm
Members
25/01/2013
12:45 pm
02/05/2015
12:48 pm
Members
25/01/2013
12:55 pm
Members
25/01/2013
3:46 pm
26/03/2015
Svetlo, kod dr Motrenko sam, u Budvi, ona mi je i uradila histero..Cure su je hvalile, naročito jaca i irena, a s obzirom na to da obije uživaju s bebicama sad, nekako mi je bila dobra preporuka. Djeluje mi kao da zna šta da radi, ali vidjećemo.
Što se tiče postupanja nakon embriotransfera, nekako su podijeljena mišljenja, neki su za to da se dugo leži, neki da se ipak kreće..Što se mog iskustva tiče, posle prvog embriotransfera, ležala sam svih dvije nedelje, samo do toaleta i nazad, beta je bila- 6. Nakon drugog, ležala sam veći dio vremena, ali sam se pred kraj ipak ustajala i malo šetala,puno opuštenija nego prvi put, beta je bila 180, ali se nažalost embrion nije razvijao, bio je blighted ovum. Nakon trećeg, bila sam u krevetu dva, tri dana, normalno se ustajala, hodala po kući, šetala po dvorištu, a deseti dan, kao za inat, dobijem neku ponudu za posao u jednoj firmi koja mi se nije odbijala i taj deseti dan odem na razgovor i od sjutradan počnem sa punim radnim vremenom. Jeste kancelarijski posao, ali ipak..sjećam se da sam betu radila na pauzi. Rezultat je bio jasna srčana radnja u šestoj nedelji i sve ok, makar na početku. Kasnije je zbog mojih trombofilija, a nisam bila pokrivena fraksiparinom, došlo do slabog protoka..i da se ne ponavljam, trudnoća je izgubljena, ali što se tiče tog postupanja nakon embritransfera, ispostavilo se-što opuštenije, to bolje , makar meni.
A razumijem , naravno taj osjećaj da se vodi računa o svemu i tu uplašenost, jer se sjećam intenziteta tog osjećaja nakon prvog transfera..Tako da Vento, pravilo je da nema pravila 🙂
3:49 pm
26/03/2015
4:20 pm
30/03/2017
Hvala Vasilisa! ❤️
Gonal+Cetrotide+Menopur i nadam se da ce to biti dobitna kombinacija. Da, na Cetinju sam.
Prvi put kad smo radili mi je dr kazao da lezim 3 dana i posle sve normalno, osim nekih tezih poslova, naravno. I nista.. sa druge strane, znam zenu koja je sve vrijeme mirovala i uspjelo je, a znam zenu i koja je na dan et setala to sto je mogla i njoj je uspjelo ☺️ Tako da je meni bas misterija to ponasanje nakon et.. sta znam, valjda kako zena osjeti, a ipak se i dr mora slusati.. bas, bas ne znam..
5:42 pm
11/08/2015
Evo ugrabih vreme dok beba spava da vam se javnem.
Valjda cu upratiti ko je sad sve u postupku.
Ja sam par puta odgovorila na poruke preko mail-a i ko zna gde su one zavrsile ? Pisala sam o tome da je normalno da telesna temperatura posle ovulacije bude povisena. To je dobar znak jer ona tako treba da ostane i u slucaju trudnoce.
Sto se tice lezanja posle et oba puta sam prvih dana odmarala a vec posle sedmog dana sam prosetala malo ispred kuce i bila aktivnija.
Ubedjena sam da ako se sve kockice poklope do trudnoce ce doci pa makar skakale iz aviona tih prvih 14 dana?
Ali mi svakako sebi ne bi smele da dozvolimo takav luksuz tako da sam uvek za varijantu odmaranja.
Moja preporuka je gledanje filmova, serija i citanje knjiga. Pa sad sta koga usrecuje.
To smo Marina( ne Irena kako neko rece ) non-stop radile ?
Drzim vam fige i radujem se bebama sa ovog foruma! ????
9:25 pm
26/03/2015
Hvala ti Jaco 🙂 Kako je divno što si i dalje sa nama i ako si već izašla iz ove priče i što nas podržavaš 🙂
Moja je greška, za ime, to uvjek radim, izvinjenje cure. Znam da je Marina, ali nekako mi se permutovalo u irena, bila je i ta cura na forumu ovdje čini mi se, ali puno ranije. Sjećate se kako sam dugo dr zvala Montrenko umjesto Motrenko, iako sam znala, pa možete misliti onda 🙂
Cure imate li iskustva sa vitaminom B, B 12..što se tiče vrijednosti analiza? Meni su radili B12 iz krvi, zbog dugogodišnjeg uzimanja metformina, vrijednost je 175, a raspon od 140-750, tako mi se čini..To je onda zapravo donja granica, tako nekako..Je li ko uzimao onaj običan Beviplex, kompleks vitamina B, u pripremi za postupak?
I jeste li uzimale one neke komplekse tipa Mamavit i sl ? Naročito vi cure koje ste bile kod dr Motrenko u postupku..
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
24 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333