8:51 pm
07/06/2014
Irenicee jupii 12 celijica, sad navijamo za njihovo fino deljenje! Da li su sa zamrznutim uzorcima sperme radili oplodnju ili je dragi juce davao uzorak? Citav dan virkm kako si prosla i bas se obradovah :*
A evo jos da vas pitam da li treba nositi izvestaje svih urologa ili samo doktorkin izvestaj tj.uputu za IVF? Blizi se cetvrtak pa sam uzbudjena.
9:24 pm
08/05/2014
Filip ponesi sve, nece da skodi. Nama su za konzilijum u kbcu trazili nalaz urologa, uzvuk abdomena i peritornog trakta ili tako nesto, to nam urolog dao da odradimo, moji hormoni, njegovi hormoni, dva spermograma ne starija od pola god. Onda ovih cuda sto sam imala briseve i neka cuda moja sam ponjela. Da ,njegove briseve smo nosili na hlamidiju, mikroplazmu, ureaplazmu. Ja mislim da mi je ginik dala i kolposkopiju kao prepisala na piseban papir zadnju. U sistini to su nam nammanje gledali ubodnosu na njegov nalaz hormona, ob je bio presudan.
9:56 pm
07/06/2014
Irenice hvala, cmok :* Sigurno te zoui za tri-cetiri dana na transfer pa cemo onda da cekamo jupii
Ne treba to produvavanje jajnika jer je njegov nalaz spermograma los, dr kaze da je to sasvim dovoljno kao i moji hormoni koji su ok osim snizenog Amh. Takodje cu poneti njegove rezultate na hlamidiju, mikroplazmu i ureoplazmu i hormone koji su ok , tj. testosteron mu je dva puta veci od gornje granice. Nekako slicna nam je situacija kao kod vas, los s-gram i smanjena ovarijalna rezerva … Ali svakako cu zvati u ponedeljak.13
10:13 pm
Members
28/09/2013
9:00 am
08/05/2014
Jeco tacno ima spisak, js sam imala dupli papir ali ga nakon konz bacila i nesto se na salteri prije konzilijuma placa tu do 10e, ne znam tacno.
Npr meni subiz Fonda trazili izvjestaj ginikologa ??? Srecom pa sam prije toga ja vec bila na jednom pregledu i uz u Ars pa im dala onaj od Dr Janjica.
9:34 am
12/06/2014
Jaco, treba ti uput za Konzilijum koji predaješ na šalteru i plaćaš 6,75 eura.
Nazovi da pitaš šta ti treba na broj 020 412 312.
Ja sam predala: izvještaj ginekologa, hormone, kolposkopiju, histeroskopiju, HSG (ispitivanje prohodnosti jajnika), briseve, hlamidiju, mikoplazmu, ureaplazmu, test na HIV, sifilis, hepatitis B i C, Papa test, a za supruga: izvještaj urologa, spremogram, ultrazvuk abdomena, hlamidiju, mikoplazmu, ureaplazmu, test na HIV, sifilis, hepatitis B i C.
Naravno, ne treba sve ovo, nego smo mi to radili kad smo krenuli u provjeru svih nalaza, da vidimo što prirodno neće da dođe do trudnoće pa smo onda priložili sve kopije kad ih već imamo.
Marina82
12:42 pm
Members
28/09/2013
A nama nije trebalo puno papirologije… Mada sve zavisi od slucaja do slucaja… uzeli su nam samo kopije hormona i spermograma,i nisam sigurna,mislilm nalaz ginekologa i urologa. Ostalo smo radili sve posto smo predali za konzilijum. Tako nam je i dr. Motrenko rekla.
Irence,hrabra si svaka cast!!!!
12:50 pm
07/06/2014
Evo zvala sam sad klinicki ne javljaju se, pokusacu kasnije ili u ponedeljak. Samo da mi nesto dodatno ne traze..
Irence priblizilo se, a pre dva meseca smo zakazali
- Doktorka Motrenko je napisala da posle konzilijuma uradim mikroplazmu, ureaplazmu, hlamidiju i histeroskopiju sa resekcijom septuma smrc Na tom izvestaju je i moj kompletan ginekoloski nalaz, jer sam sve isti dan radila.
12:52 pm
07/06/2014
12:59 pm
07/06/2014
Irence dok cekas svoje embrioncice jedi dosta ananasa za debljinu endometrijuma i imate odlicne semenke od suncokreta neslane i nepecene u Roda marketima, merkator je proizvodjac ja sam to dragom kupovala a sada sam i ja krenula da jedem.
Inace moze li ko kontaktirati Kristinu administratora i reci im da je nemoguce registrovati se na forum sa mail naloga nego samo preko facebooka. Pokusala sam joj poslati privatnu poruku ali ni to nisam uspela …
1:18 pm
Members
28/09/2013
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
17 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415