8:39 pm
Members
23/02/2013
Interesuje me koji su osnovni simptomi trudnoce? pitam ovo posto mi kasni vec 4ti dan(a inace mi dolazi u minut, da ne kazem sekund), imam grceve u donjem dijelu stomaka kao kad treba da dobijem, imam bolove u krstima, i bjelicast sekret… danas sam radila baby rapid test, tacnije preko one trakice se testirala i rezultat je bio negativan… posto mi rijetko ali bas rijetko kasni, i to nikad ovoliko zanima me je li mozda rano da test pokaze pozitivan rezultat?
10:17 pm
Members
23/02/2013
11:34 pm
Members
27/08/2012
Prvi put sam radila test na dan ocekivane menstruacije, jednostavno sam znala da sam trudna, ne umijem to da objasnim, i test je bio pozitivan. Drugi put sam radila betu kad mi je kasnilo 2,3 dana (radila sam je iz drugih razloga), i bila je negativna, a nisam imala nikakve znake trudnoce, tako da kada mi je kasnilo i 15 dana, nije mi padalo na pamet da sam trudna, vec sam se spremala da idem kod ginekologa. I cisto da ne bude da nisam provjerila, uradim test i bude pozitivan. Tako da i beta moze nekad da omane, ako kasni ovulacija, kao sto je bilo u mom slucaju. Sacekaj pa ponovi, ako mozes izdrzati
12:34 am
Members
23/02/2013
2:58 pm
Members
01/08/2012
Ja sam radila test za trudnocu tek 10 dana poslije dana kad sam trebala da dobijem jer mi se desavalo i ranije da kasni po 7 dana pa ja utripujem da sam trudna i uradim po 3-4 testa Mada ovoga puta su i drugi znaci bili tu – uvecane grudi, cesto mokrenje i sl. Ali rekla sam sebi da cu da sacekam punih 10 dana prije nego sto uzmem test, a tih 10 dana sam imala i distrakciju druge prirode, pa mi je to brzo proslo, nisam razmisljala o tome.
Svakako kad radis test u urinu radi ga ujutru zbog nivoa tog bHCG hormona koji je u jutarnjim satima najveci.
A ako ces da radis test krvi, mislim da kosta 10-15eur u privatnim laboratorijama.
Srecno
2:59 pm
Members
01/08/2012
1:54 pm
Members
21/12/2011
Zene,cao nisam odavno bila na forumu,obaveze obaveze Nego imam jedno pitanjce Nakon koliko se moze uraditi prvi test,prije nego li sacekam menstruaciju(ako dodje jel),jer sto se simptoma tice bole me ledja,stomak kao da cu doboto,mada sto kaze moj muz ”ti si tri puta mjesecno trudna ” tako da ne mogu se osloniti na to…iako nije prva trudnoca.od porodjaja se pazimo tako da sad sam kao leptirica,crkoh od iscekivanja
2:09 pm
Members
18/10/2010
Ulogovala sam se sa namjerom da pitam isto sto I Tamara, kad vidim vec postavljeno pitanje )))
Ni meni nije (tj.ne bi bila) prva trudnoca. Ali, prvi put sam ostala trudna vec prvog mjeseca, a sada se trudimo pola godine I nista.
Mozda ponovo uobrazavam simptome, ali…
Trebalo bi da dobijem od petka do ponedjeljka, ali vec par dana imam bolove u dnu stomaka kao da cu svaki cas dobiti.
Zato I mene zanima da li je rano za test?
2:24 pm
Members
21/12/2011
4:04 pm
Members
15/12/2011
ja sam prvi put saznala da sam trudna tek sa 10 nedjelja testovi negativni ja nikakvih simptoma ..
drugi put sam isla na folikulometrije pa sam znala koji dan sam ostala t. tj. kad je bila O i nakon 15 dana uradila test on pozitivan tako da ako okvirno znas kad je ovulacija bila a proslo nekih 13-15 dana mozes raditi test.. ja sam sa popodnevnim urinom jer nisam jutro mogla docekat i pokazalo mi crtice..
5:32 pm
Members
21/12/2011
11:28 am
Members
02/05/2013
10:17 am
24/01/2016
Pozdrav svima 🙂 radila sam inseminacuju 21.6 na Cetinju kod dr.Zeljka Lazovica,po njegovoj nekoj proceni bi trebalo da uspe.. Sada koristim utrogestan 2×1 vaginalno i folacin tablete.. Imam osecaj da smo uspeli.. Imam bolne grudi,bradavice su mi jako osetljive,bol u doljnjem delu ledja,umor,vrtoglavicu,i jajnik desni me po malo zaboli kao da cu da dobijem.. U utorak idem da radim Beta nalaz i nadam se pozitivnom testu.. E sad da li je neko od vas radio inseminaciju i da li vam je uspelo iz prvoga puta?Inace meni je pre inseminacije bilo samo na desnom jajniku folikula i oni su bili 21mm,19mm i 14mm.Pila sam klomifen 2×1 od 3 d ciklusa 19.6 sam dobila inekciju pregnil i u utorak mi je radjena inseminacija bas kada su folikuli popucali. Molim vas za odgovor..
evo moj email: [email protected]
Unapred zahvalna 🙂
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
7 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386