9:00 am
20/10/2017
- Cao drage moje-mnogo suza,brige-a tek na pocetku..Mnogo mi se svidja ovaj forum,jer jedino mi mozemo razumjeti jedna drugu,ostali iako zele,nikad ne mogu shvatiti nasu agoniju…U januaru su mi uklonjeni hidrosalpingsi-automatski slijedi vto-dobili odobrenje sada u septembru,odabrali ct-juce mi uradjena histeroskopija-nadjena mi mikropolipoza,dobila dovicin 20dana da pijem,i 3mjeseca da pijem microgynon,i u toku trece kutije ponovo histeroskopija-shook!!A ja isplanirala(vec sam zamislila sebe kao trudnu u novembar,hiljadu planova,sto je skroz pogresno)Ne mozes shaviti ozbiljnost ovog postupka,sve dok ne naidjes na prepreke i otkrivas nove detalje,sjekiras se u medjuvremenu(daj Boze da nije nesto neresivo,da se ne otegne ovo sve)ali shvatis da samo strpljenjem i pozitivnim mislima(tako kazem,al nekad mi dodje da iskocim iz svoje koze)privlacis dobre stvari,i na kraju sve dodje na svoje,bitno je imati podrsku svog voljenog i zajedno sve je lakse…
11:56 am
Members
25/01/2013
vento said
Draga Marina, dobro dosla!I ja ovaj forum pratim godinama jer je zaista pun pozitivne energije… Dosta puta su mi price ovih hrabrih zena bile utjeha..
Svima nama je tesko i svi se u ovom procesu suocavamo ne sa jednim problemom nego sa sto i jednim… Ali, tako je kako je… Moramo prihvatiti stvarnost.. Dodje i meni sto puta osjecaj ruzan, osjecaj praznine.. Juce sam citavo jutro preplakala… Ali, eto, poslije mi bude lakse i idemo dalje.. U svemu ovome je svakako najbitnija ljubav i podrska supruga..
9:34 pm
20/10/2017
- Cao drage moje…Pisala sam vec prije,imala sam kontrolnu histeroskopiju prije par dana,i izgleda od prvog ciklusa krecem u postupak(inace prvi)Pitate me jesam li uzbudjena,stravljena?Ne znam-poslije laparaskopije,hiljadu analiza,strepnje hoce li nalazi biti dobri,hoce li mi papiri poropasti ako nesto ne bude u redu,kako iz pocetka sve to ,kako u medjuvremenu voditi normalan zivot?Ja sam odlucila da se opustim,po malo citkam forume,i shvatila sam jedno-svaka od nas je prica za sebe..Tako da sjekirale se mi ili ne,analizirale,uporedjivale,kao sto mnoge od vas kazu-sve je individualno,svaki organizam je prica za sebe-ostaje nam,meni samo da dam sto vise mogu od sebe,uzdam se u Boga,malo srece,strucnosti tima itdddd…Bice kako ce biti,samo pozitivno bez obzira na sve!!
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
17 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333