8:53 am
Na netu ima dosta (razlicitih) informacija o tome kako izgleda ova intervencija, pa molim clanice da podijele iskustva ukoliko su upoznate…
Koliko sam ja informisana, nije je moguce odraditi u privatnim zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori, a u bolnici na Cetinju radi se samo pacijentkinjama koje su u proceduri za vantjelesnu oplodnju u ovoj ustanovi.
Da li neko zna kakva su iskustva u regionu?
4:20 pm
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
3:08 pm
mamika said:
ja nisam radila, ali kada sam se interesovala, u cg se nije moglo odraditi, a privatne klinike u srbiji su radile…
Mamika,
Mozes li molim te napisati zbog cega su tebi predlagali histeroskopiju i zasto si na kraju odustala?
Kod mene moja dr sumnja na polip, s tim sto mi je objasnila da on nije smetnja zacecu, koliko predstavlja problem u trudnoci jer moze dovesti do spontanih pobacaja. Saznala sam da u Podgorici ipak rade histeroskopiju u jednoj privatnoj zdravstevnoj ustanovi, a radi je dr iz Beograda. On je napravio jos jedan uzv i rekao da je zadovoljan stanjem kod mene; i ako se slaze da polip moze biti smetnja u trudnoci, misli da to nije zabrinjavajuce jer nije da sam imala 5-6 spontanih pobacaja do sad (!?)… Bila sam u
soku, blago receno…
Inace, u ovoj ustanovi cijena histeroskopije je izvanrednih 1,800 Eura…
Takodje sam u medjuvremenu saznala da se histeroskopija radi i u KBC-u (ali samo dijagnosticki dio, ne i uklanjanje polipa), mada moram jos provjeriti nakon praznika.
5:57 pm
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
10:21 pm
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
ja sam HSG radila u bp, jos prije 13 godina, i odmah isti mjesec zatrudnila. nisam nista placala, bila u bolnici 3 dana i radila bez anestezije. nije mi bilo bolno, ali ni bas prijatno, a nekima (valjda u slucaju zapusenih jajovoda) je bilo bolno .
Di, kako je proslo i kakav je nalaz?
14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)
11:46 am
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
24 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters: