2:36 pm
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
4:04 pm
zene, onaj krcko dobro izgleda… mm bi se verovatno “odusevio” jos jednom spravom u kuci, ali kad otopli, skoknucu do starog aerodroma, mora da ga imaju one velike tehno radnje…
btw, iako idem OT, mamika, ja htjela uzeti onaj figaro sto je istovremeno i fen za kosu, pa sebi olaksam feniranje paza, ali izbor los samo za dugu kosu…
5:18 pm
Zene, samo da vam prijavim da sam danas za dezert pravila ove bombonjerice http://www.coolinarika.com/rec…..i-minjoni/ Vrlo su jednostavne, sem umakanje u cokoladu jer duuugo traje, jednu po jednu. Cekamo da se ohlade pa da se bacimo na njih:)
2:42 pm
E danas opet klasika, pecena teletina sa krompirom, prokulicama, sargarepom… corba od karfiola, mijesana zelena salata sa krastavcem i salata od pecenih paprika.
Krenula sam supu da kuvam ali sam shvatila da nemam ni paskanata ni celera, a ni mogucnosti da ih kupim u najblizoj prodavnici pa sam samo skuvala meso, i pozajmila dio temeljca za corbu od karfiola.
9:43 pm
marijank said:
mama_mama,sta sve kuvas u krcka?
mogla bih ga nabaviti kada je tako dobar.ajde napisi kako se sprema hrana.
Sa malo vecim zakasnjenjem….
Hmmmm….u krcku se moze spremati u principu sve.Ja sam na netu trazila u pocetku recepte, mada i dodje uz njega neki mali “kuvar” .
Vrlo je jednostavan.Bukvalno se sve moze spremiti, jedino sto sam primijetila da za nekia corbasta jela(kao paprikas, pasulj, i sl), ili nisam umjela, ili sam usula premnogo tecnosti, pa je to nesto bilo prezitko…i duuuugo se kuvalo.
Inace, preukusno je:
zajedno stavis bilo koji komad mesa, bilo koje povrce(mijesano ili jednolicno), i imas milion kombinacija….Meni su vrhunski ispadali:
Pecena kokoska sa krompirom(kao ispod saca je), Sva jela sa curetinom uz povrce, gulasi, punjene paprike, musaka, rizota sa mesom i povrcem,….ma ne znam…ja ne kuvam klasicno, i kad zvuci klasicno(ako me razumijete).Uvijek dodam neku svoju notu u vidu zacina, premaza, soseva, vocki…… Ali kada nemate vremena, ali u stvari i kada se ima vremena, taj Krcho je po meni fantastican zbog socnosti koje daje onome sto spremamo u njemu
Evo sta cu sjutra ujutru pristaviti:
Futoski kupus(dobro ispran da ne bude slan)i cureca krila( u Krcka ponovo).Znaci ukljucim famozni aparat, stavim kap ulja i razmazem ga po dnu i strani posude, narezem c.luk, b.luk, sargarepu, sjeckani k.kupus, suve sljive, jednu jabuku na cetvrtine.u sve ovo zavucem cureca krila.U casu umutim zacine po zelji, nalijem vodom da se sjedine, prelijem sastojke stavljene predhodno, poklopim, okrenem na High…..i eto.Spremanje ce trajati mrvu duze nego sto sam trebala vremena za napisati ovo….Pozdrav!
12:22 pm
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
(vanjamik, moja prijateljica ima za paz neku fen-rotirajucu cetku od rowente, kune se u nju- ja nisam probala…)
zene dajte mi neku dobru, a brzinsku ideju za pripremu dzigerice. imam jedna komad, trebala bih za rucak da spremim, a ja znam samo onu klasiku, na dinstanom luku, sa neutralnom pavlakom +pire.
Ima li neko bolju ideju?
14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)
3:15 pm
mama_mama said:
marijank said:
to bas zvuci super.bas cu sjutra zvati ovu zenu da mi da temaso katalog da pogledam i porucim.
mislim da si rekla preko tog kataloga da si porucila
Nisam preko Temasa……al su svi na istom principu.Moj je Fagorov…..svi su na istom principu
Sad si me bacila u razmisljanjebas mi se svidja,a koliko kosta to zadovoljstvo?
3:18 pm
http://www.vijesti.me/zivot/ba…..anak-61349
e kad smo kod spremanja danas pravila ovu preeeedivnu tortu,znaci zovem je ''ubica'' jer je mnogo dobra toplo preporucujem svija…
a sto je tice glavnog jela,crveni kupus dinstan,i suva rebarca,mmm
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
14 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333
Member Stats:
Guest Posters: 232
Members: 3374
Moderators: 0
Admins: 0
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 33
Topics: 1045
Posts: 23482
Newest Members:
jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268Administrators: