12:53 pm
ajde malo da mijenjamo recepte i damo neke dobre ideje jedna drugoj za rucak.tek posto sam se udala shvatila sam sto znaci cuvena recenica ' lakse ga je skuvati , no smisliti sto kuvati'.
ja sam juce za dorucak pravila pletenicu, samo sto sam u fil dodala malo feta sira. radila sam je po ovom receptu http://www.minjina-kuhinjica.c…..-pavlakom/
i ogu vam reci da je njam,njam a za rucak lazanje
danas teletina sa krompirom i kupus salata
1:06 pm
Ziva istina. A uvijek sam se majki i babi cudila kako nas dave sto cemo za rucak svaki dan i svi smo im zbog toga stalno pridikovali. Stvarno mi nije problem da spremim, volim to da radim, mada kolace vise, ali sto ne mogu da smislim e to je problem. Za danas jos ne znamo sta cemo, nesto na brzinu, samo da se jos dogovorimo. A danas je i moj red:) Ajde dajte neku ideju za brzinski rucak
2:37 pm
kod nas danas supica,krompir i pile http://yoursmiles.org/t-eat.php mnogo je dobra
3:42 pm
Dakle, killing me sofly definitifno. Joj kako dobro izgleda. Ne mogu danas, jer sa utuvila u glavu da pravim kiflice za veceru i sjutra djeci za uzinu, ali cu je praviti sjutra ili prekosjutra sigurno. Ne moze biti bez dobra.
Danas uopste nijesam za rucak fantazirala jer nijesam mogla niti stici sve da sam htjela. Snicle i pire, supa i salata od pecenih paprika.
3:42 pm
ja sam danas spremila curetinu i kukuruz, to nam je svima jedna od omisljenijih kombinacija!
pilci ili cureci file iseci na tanje snicle i posoliti, pomesati jogurt i senf (od prilike 1:3), svako parce uvaljati u ovaj sos pa u prezlu i redjati u podmazanu vatroslalnu (ili neku sl posudu koja moze da se poklopi). peci poklopljeno 20-30min na 180.
nije komplikovano za spremanje, nije ni preterano kaloricno ako pazite na liniju 🙂 a jako je ukusno.
uz ovo najcesce spremim kukuruz secerac obaren 10ak min na pari.
3:48 pm
sad vidim da sam gore napisa za senf i jogurt 1:3, zapravo je obrnuo, npr 6 kasika jogurta a 2 senfa…
kristina, kakve kiflice pravis?
prekjuce sam se prvi put usudila da napravim kroasane, malo je zahtevniji proces al su dobro ispali.
inace su mi omisljene, sa coolinarke naravno, kiflice fiflice, ako se skroz pridrzava recepta ne moze da se omane
3:53 pm
Kao sto rece Kristina ni ja nisam imala kad da se posvetim rucku. Detaljno sam stan spremala pa sam grasak kuvala jer nije zahtjevao nikakvu posvecenost…Nisam neki ljubitelj njega,ali ga moj muz voli i svuva rebra sam mu jos ubacila da mu bude sladje.. Nas je za sad dvoje,on jede kao vrabac pa mi i nije bas neka inspiracija za kuvanje.Ja sam zivjela u velikoj familiji pa sam navikla da kuvam na veliko i da se sve pojede,a ovako uglavnom mi ostane.
4:00 pm
Caye, mogla bi ovaj recept za rucak da objavis na portalu u recepte. I ti sve vi koje imate sto da sa nama podijelite. Samo ja tamo nesto unosim:)
Svakako cu da ga isprobam, zvuci mi vrlo primaljivo. Curetinu inace obozavam, ali samo snicle, tj bijelo.
A kiflice pravim po receptu iz Vijesti prije nekih godinu dana. ispadne ih masu a super su mekane. Sad cu da vidim te tvoje, mogla bih taman nesto novom da isprobam.
Evo recepta:
4:46 pm
caye said:
ja sam danas spremila curetinu i kukuruz, to nam je svima jedna od omisljenijih kombinacija!
pilci ili cureci file iseci na tanje snicle i posoliti, pomesati jogurt i senf (od prilike 1:3), svako parce uvaljati u ovaj sos pa u prezlu i redjati u podmazanu vatroslalnu (ili neku sl posudu koja moze da se poklopi). peci poklopljeno 20-30min na 180.
nije komplikovano za spremanje, nije ni preterano kaloricno ako pazite na liniju 🙂 a jako je ukusno.
uz ovo najcesce spremim kukuruz secerac obaren 10ak min na pari.
sjutra probam!
9:47 pm
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
caye, i meni ovo tvoje zvuci bas slasno, a killing me softly, uh to ne smijem ni pomisliti, kako dobro izgledaaaa…(rekoh ja koja inace ne volim slatko,ali trudnoca je zaista posebno stanje ) cim uzmem curetinu probam!
ja cu vam sutra nabaciti super recept za vafle, koji su mi odlicni za dorucak i veceru, pa jos malo nutele uhhh…
e, da jos da kazem i kod nas je uvijek moj red , osim ponekad dorucak kad moj dragi donese cevape, picu, sendvice itd…ali ne sprema nikad nista, bas je antitalenat, osim rostilja ljeti , to je njegov teren
14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)
9:33 am
Lara said:
Ja sam danas spremala supicu domacu i kako moj muz kaze “crnogorski rucak” peceni krompir i meso
kod nas ti je to njeguski stek
ali najbolje mi je kada mm(moj muz) kaze “ja to ne volim da jedem” ili kad kaze”moja majka to tako ne kuva”
ja jos ne znam sto bih danas spremala
kristina ja sam kokos fil za onu tortu pravila drugacije bez brasna.nesto ne volim brasno u filove,dodjem mi ko stirka
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
32 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333
Member Stats:
Guest Posters: 232
Members: 3374
Moderators: 0
Admins: 0
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 33
Topics: 1045
Posts: 23482
Newest Members:
jelenabozovic, Dusko Mihailovic, testuser, _270, _269, _268Administrators: