10:36 pm
Members
21/08/2013
Nedavno sam srela poznanicu koja se porodila par mjeseci poslije mene. Na carski, kao i ja. I kazem joj onako iskreno „uh jesi vidjela kako je sve tesko vezano za taj carski….i zasto nas uopste zovu „carice“ na GAK.u malo se shaleci, i uspem dalje kako sam „ucila ponovo da hodam“ i da mi se vrcelo pola godine nakon toga, i skoro sam bila ostala bez vazduha, da bi mi poznanica na sve to rekla „meni je bas bilo super“ i nekako mi se u cudu izbechi u fazonu o cemu ja to uopste pricam i sto tu ima „tesko“
I tako me ostavi sa otvorenom vilicom, i ode nasmijana.
Pa me zanima jesam li ja poludjela i da li ima jos vas kojima je carski bio machiji kashalj!? Pa se mozda i napokon odlucim na sledece dijete
Pozdrav za Carice
10:56 am
Members
22/05/2013
Meni je CR takodje jako tesko iskustvo.Imala sam jake bolove,nisam mogla da ustanem iz kreveta ni posle pet dana,a ostala sam 10 dana u porodilistu(zbog visokog pritiska).Neznam da li je to bio razlog mog loseg opsteg stanja,ali i po izlasku iz porodilista trebali su mi mjeseci da se oporavim,a cini mi se i sad posle skoro godinu dana ne osecam se isto kao prije porodjaja.Imunitet mi je bio potpuno unisten,imala sam stalno prehlade,izlazio mi je herpes svuda,a o iscrpljenosti necu da govorim.
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
74 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333