4:58 pm
Members
17/08/2013
5:51 pm
Kristina said
Šta mislite koliko će biti interesovanje budućih tata za ovu mogućnost koja počinje u februaru u Kliničkom centru? Ako je neki tata već prisustvovao rođenju svog djeteta mogao bi nam opisati svoje iskustvo, i da malo uputi ove koji se tek za to spremaju?:)
E pih, mi zakasnismo
mammatobe said
Cini mi se da moze osim tate jos neko prisustvovati. Tj, umjesto tate… Jesam dobro shvatila?
Jeste, tako je. Ali, nemojte tatama oduzimati tu privilegiju bez ako, ono, baš morate:-D
9:27 pm
Members
17/08/2013
9:59 pm
Members
21/12/2011
2:56 pm
Members
29/09/2013
Moj muz je oba puta prisustvovao rodjenju nase dece, prvog puta je posao zbog mene, a drugog zbog sebe, jer to zaista jeste jedno carobno iskustvo Mislim da je kljucna stvar pripremljenost tate, pre svega psiholoska, i svest zbog cega i koga je on u stvari tamo…moj muz nije znao bas puno o fazama porodjaja, ali je znao da ce trajati dugo, da ce biti izuzetno bolno za mene, i da je njegova glavna uloga da bude podrska meni u svakom smislu, i da mi doda nesto kad treba, da drzi za ruku, da cuti kad me boli, da pozove babicu kad je potrebna…Naravno, potrebe zena na porodjaju su razlicite, ono sto je vazno je da muz prati svoju zenu i njene potrebe. A kad se rodi beba, a vas dvoje zajedno u sobi u tom momentu, e to je prava magija i pravi nacin da se pocne novi zivot! <3
10:22 pm
Upravo nam je veceras Dr Haliti rekao da je od otvaranja adaptiranog porodilista imao nekoliko tata u sali:) ali da je i onima koji nijesu zeljeli da prisustvuju samom porodjaju ili se ta ideja nije svidjela njihovim partnerkama omoguavao da udju kod mame i bebe i ostanu svi zajedno dva sata nakon porodjaja koliko zenam mora biti u sali i beba je svo vrijeme sa njom
10:45 pm
Members
17/08/2013
5:33 pm
Members
09/09/2013
6:28 pm
Members
09/09/2013
Kristina said
E ne može se izgleda ništa sa andjelima, ne znam koja je procedura i ima li je… BOže se zore ne zna. NIje mi jasno što su išta najavljivali u decembru kad su ga otvrali kad nijesu bili sigurno da će se početi u februaru
A to je pocelo vec. Mislim, par cura koje znam iz skole za trudnice se porodilo uz prisustvo supruga, tako da sam tu info odatle dobila. Al svaka je razlicito rekla za prijavljivanje, tako da pojma nemam sto i kako treba. U srijedu idem na ctg pa cu pitati i javljam.
8:12 am
Members
17/05/2012
8:20 am
Members
09/09/2013
Bas cu da pitam sjutra pa javljam. Jutros mi je email stigao, evo kopiram u cjelosti.
G-đo,
Kako još uvijek nije donesen pravilnik o prisustvu civila u vrijeme porođaja,nažalost ni Vaš suprug neće moći da prisustvije porođaju.Termin Vašeg porođaja je blizu, tako da je mogućnost nekih novosti neizvjesna. Hvala na razumijevanju.
S poštovanjem
D. Vukašević
Sad me bas interesuje o cemu pricaju Crnogorac, Haliti, babice i cure iz skole za trudnice. Vjerovatno imaju nevidljive muzevpa su ovi tako prisustvovali porodjaju, ne znam….
8:47 am
Members
17/05/2012
8:30 pm
Members
02/01/2012
11:32 am
Members
14/11/2013
7:52 pm
Moj muz je htio samnom ali mu nije moglo biti NI meni ni njemu, a znam sigurno da bi to bili nasi najljepsi zajednicki trenuci kao sto i jesu nama mamama dok iz radjamo, kad ih ugledamo, onaj nalet srece, nenormalne kolicine koja zajedno sa njima izadje van. Tacno sam pocela o petom da razmisljam:) Salim se
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
10 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333