11:35 am
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
9:15 pm
U barskom je porodilistu hrana sasvim ok. Cak mi se svidja. Sve osim jedne stvari. A ni tu nije pitanje ukusa, kvaliteta, nego kvantiteta- riba! Kad je na meniju riba, obicno uz blitvu i oriz, dobijete jedno zvono, jedan komadic velicine recimo keksa Pti ber, oslica… Mislim- pa moj sin od 2 godine moze 4 puta toliko da pojede! Daju za dorucak pastetu povremeno, ali ovako nesto stvarno nijesam vidjela!
10:34 pm
Obavezno, i plazmu i jos toga ako mislis jesti:) Ja sam uvijek punila torbu ali mi je bilo dzabe, opet sam bila gladna.
inace, problem u Klinickom centru je em sto je ovakav meni em sto je takodje sve minijaturno. Nadam se da ce se AnaPg ukljuciti u raspravu, ona ce taj dio detaljno objasniti koliko je gladna bila:(
10:56 pm
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
11:12 am
meni da nije bilo plazme,ja ne bih prezivela!
muz kada mi je donosio stvari,tipa- cistu spavacicu,peskir ili uloske(bila sam u bolnici 6 dana),trpao je hranu u to,recimo 5 pakovanja higijenskih ulozaka u jednom je sendvic .
ne dozvoljavaju hranu tipa,sendvica ili neko da vam kuci skuva nesto,pa donese (kao da ne bi kontaminirali tu “sterilnu” sredinu),ali pustice vam kutiju plazme,..e pa vise tih kutija,a u njima hrana!
2:37 pm
ali obavezno u torbu ,koju pakujes za porodiliste,ubaci plazmu,nesto slatko i vodu ili sok.
verovatno ce ti zene iz sobe u koju te prebace odmah doneti nesto da pojedes i popijes(bar je soba u kojoj sam ja bila tako funkcionisala),ali veruj mi da iako ti se cini da ne mozes posle porodjaja nista da stavis u usta,veoma ti je potrebno!
setices se ovoga,kad se porodis .
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
12 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335