10:11 pm
Members
09/09/2013
9:17 am
Members
20/08/2013
Imam jos jedno pitanje, dr Snezana Sekulic Grbovic, jeli u Codri i dalje ili je nedje drugo sad…
Srecice, ja znam. Ona radi u ordiniaciji Micunovic (ja idem kod dr Micunovic) Mislim da radim utorkom i cetvrtkom prije podne. Ta ordinacije ti je na Tuskom putu onamo u novoj zgradi gdje pumpa na Tuskom. Imas sajt ove ordinacije pa pogledaj.
11:31 am
Members
09/09/2013
8:52 am
Members
NVO Clanstvo
01/03/2012
Meni se slucajno zadesio u smjeni prije 4,5 godine kad sam se poradjala, pa nije islo i morao je hitan carski da se uradi. Nikad sa mnom nije progovorio ni rijec iako sam bila u bolnici 14 dana. Namjerno smo suprug i ja otisli kod njega u kabinet kad sam izlazila da mu se kao zahvalimo uz flasu pica (ni centa!). Mislim da ga je bilo malo sramota sto me nije niti jednom obisao za tih 14 dana. Inace, rana mi je bila ok i oziljak je sada jedva primjetan. Mada, koliko vidim, svakoj je tako.
Sad je dolazio u vizitu kad sam se prirodno porodila prije 8 mjeseci. Veoma arogantan i drzak kao covjek.
11:06 am
Members
14/12/2012
Dr Filipovica bih zaobišla “u širokom krugu”. Meni je vodio prvu tudnocu (sve vrijeme sam isla privatno kod njega), a odabrala sam ga jer nikog nijesam poznavala, a nadala sam se da će me i poroditi ako mu svali mjesec dajem pare (+ čašavanje prije) i vodi mi trudnocu…sto je i on potvrdio. No, bilo je drugačije….Primio me (pukao mi je vodenjak) i ….. prepustio drugom doktoru koji je Bogu hvala bio super!!! Iako nije bio prisutan, nijednom me nije obišao za 4 dana.
6:36 pm
Members
02/11/2013
7:13 pm
Members
09/09/2013
9:59 pm
Members
26/06/2013
Meni je dr Grbovic potpuno ok,ja sam imala priliku da idem kod nje i cak mi je bila i na porodjaju. mozda si micka samo jednom bila kod nje? ja bas imam pozitivno iskustvo. zena je strucna i vrlo dobro radi svoj posao. Cak me je svaki dan obilazila u sobi i davala savjete.
U svakom slucaju niko nije svaki dan raspolozen i nasmijan,sto ne znaci da je los.
Dakle,kako vec rekoh dr Grbovic je odlicna,pa vam je preporucujem za porodjaj.
5:12 pm
Members
21/08/2013
Imam pitanje za one sto su se skoro porodile – da li je mozada glupo da ne angazujem nijednog dr za porodjaj! I sa ranijim porodjajima sam dobro prosla , bez ikakvog prethodnog dogovora sa dr., pa se nadam da ce tako biti i ovog puta. Ko mi se zadesi u smjeni , to nije bas lako isplanirati. A babica je jednako vazna, ako ne i vaznija na porodjaju. Meni je nekako uvijek bilo bitnije da imam nekog od povjerenja u boksu kod bebe, da znam kako se ponasa, da li place puno ili, kao sto sada cujem da je majka odvojena na drugom spratu, da mogu da zamolim da mi donese dijete na podoj. Ne znam da li sam u pravu ali, ako mi se to desi, necu sve prepustiti slucaju, nego cu insistirati na tome.
12:59 pm
Members
09/09/2013
5:43 pm
Emisija Otvoreno, Televizija Crne Gore večeras od 21 sat će se baviti stanjem u cnogorskim porodilištima i analizom UNICEF-a koja je ove godine objavljena. Gosti su predstavnici Ministarstva zdravlja, Kliničkog centra. udruženja Roditelji i NVO Krug života.
U ovoj emisiji gledaoci mogu da postavljaju pitanja.
6:16 pm
Members
21/08/2013
9:50 am
Members
26/09/2013
3:08 pm
Members
26/09/2013
1:24 pm
Members
05/04/2011
3:52 pm
Members
21/08/2013
Gledah emisiju, no evo nemah kad da se javim. Kao sto smo i ocekivali, dr Crnogorac ne da na svoje odeljenje nikakve primjedbe. Dobro je rekao Cvijanovic, ponasaju se kao je to njihovo, pa sve licno prihvataju. Dok se realno ne bude pristupalo problemima, nece biti napretka. Ja se iskreno nadam da ce poslije ove emisije, i mozda jos slicnih, krenuti sve na bolje!
Kristina, zao mi je sto nijesi imala vise prostora za pricu. I moram da kazem da postujem svaku struku, (jer je naglasavano da struka mora da rjesava probleme i struka je ta koju treba pratiti i pitati) ali ti ljudi od struke nemaju osnovni nivo komunikacije sa obicnim covjekom. Kakva je strucnost potrebna za to?! No sve se vrtimo u krug.
Moj suprug je postavio pitanje za prisustvo porodjaju i eto ona rece da ne moze, a ovamo meni zbore da moze! Potpuno su me zbunili. Ne mogah da dobijem vezu da pitam kako resavaju pitanje odvajanja majki i beba zbog guzve, i nedonosenja beba na podoj ako je majka na dr. spratu. E to mi je krivo, ali sam sigurna da bi dr nasla adekvatan odgovor, pa je mozda i bilo suvisno pitati!
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
11 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
4 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333