A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Porodilište u Podgorici
06/06/2012
11:45 pm
mirjana
Guest
Guests
721sp_Permalink sp_Print

http://cokoladaforum.com/slike…..20beba.jpg

Povodom dobijanja nagrade jedne od najpoznatijih marketinških kompanija 

Saatchi & Saatchi 

07/06/2012
1:00 pm
macence
Guest
Guests
722sp_Permalink sp_Print

Cini mi se da sam ja ranije razumjela da ce samo porodjajnu salu da renoviraju, ali ne i akuserstvo. Medjutim, vidim da ce ipak sve renovirati:

http://www.vijesti.me/vijesti/…..anak-77078

Naravno, ako ne slazuConfused

07/06/2012
3:48 pm
kjara
Guest
Guests
723sp_Permalink sp_Print

Ja sam sad iz bolnice i ne vidjeh da se sta adaptira. Laugh

07/06/2012
5:57 pm
caye
Guest
Guests
724sp_Permalink sp_Print

Cekaj da uhvate zaletLaugh

07/06/2012
8:43 pm
caye
Guest
Guests
725sp_Permalink sp_Print

gledah sad prolog o najavi pocetka adaptacije na dnevniku tv vijesti.

prvo Kristina izgledas odlicno!!!! nadam se da se tako i osecasWink

cini mi se na prvo gledanje solidan prilog mada cu veceras pogledati jos jednom, svidja mi se sto su vise puta pomenuli udruzenje i akciju, sto su i novinarka i kristina pomenule da se oseca pomak u samom odnosu, da se ne vade da se samo zalimo… ai direktor klinickog mi je delovao skromno bexz preteranih obecanja i fino rece moli sve da budu strpljivi nece biti jednostavno…

a najbolje je sto je na snimku iz sale u par navrata vidi dr crnogorac, sigurno sasvim slucajno, a kao zamuceno da se ne vide lica

al kad rece na kraju priloga da je stiglo idejno resenje za novu zgradu, kazu bice to sigurno jedno od naprednijih porodilista u regionu slatko seLaugh 

07/06/2012
9:38 pm
vanjamik
Guest
Guests
726sp_Permalink sp_Print

caye said
Cekaj da uhvate zaletLaugh

Imali su kad da ga uhvate Cool

No, nek je ta akcija sa srecom i da se brzo zavrsi!

07/06/2012
10:45 pm
Kristina M
Guest
Guests
727sp_Permalink sp_Print

Morala sam malo fina da budem:) A i isinu da kazem. Samo me nasjekiase sto navedose koji sam se put porodila

07/06/2012
10:49 pm
caye
Guest
Guests
728sp_Permalink sp_Print

Kristina said
 Samo me nasjekiase sto navedose koji sam se put porodila

vidis nisam na to obratila paznju, cekam reprizu priloga da ‘utvrdim gradivo’, samo sto nijeSmile

07/06/2012
10:55 pm
Kristina M
Guest
Guests
729sp_Permalink sp_Print

evo ga

list=UUGGDfpTbmFVcvtd4iwHk_WQ&index=4&feature=plpp_video

07/06/2012
10:58 pm
mirjana
Guest
Guests
730sp_Permalink sp_Print

Kristina, nemaš se što sjekirat… Izgledaš odlično, i treba da se ponosiš koji ti je put….

07/06/2012
11:05 pm
wesna
Guest
Guests
731sp_Permalink sp_Print

Kristina-divna siSmile

I na kraju vijesti-“pocela adaptacija porodilista, kampanja roditelja za bolje uslove-dala rezultate”

07/06/2012
11:13 pm
macence
Guest
Guests
732sp_Permalink sp_Print

Treba da si ponosna sto je receno koliko si djece rodila i jos radis u sirem smislu za bolji zivot svojoj (i nasoj) djeci.

Opet ja moram: trebala si im isto malo priprijetiti, makar nesto u fazonu da ce Udruzenje nastaviti da prati sta se radi i preko svojih clanova i dobrom saradnjom sa institucijama dalje raditi na unaprijedjenju…. mislim, lupetam sad, ali samo da znaju da mi nismo zadovoljni dok ne vidimo sve zavrseno i da pratimo… bez zle namjere, samo da ne ispadne da nam zamazu oci (kao ovo sa listama cekanja za vrtice).

Inace, bila si sasvim ok!

07/06/2012
11:54 pm
vanjamik
Guest
Guests
733sp_Permalink sp_Print

WOW! Macence ti je rekla da si bila sasvim ok! To znaci da si bila fenomenalna LaughLaughLaugh

Salu na stranu, ovo je zaista odlicno i stvarno sam ponosna na nas!

08/06/2012
5:35 am
Milica
Guest
Guests
734sp_Permalink sp_Print

Super si bila Kristina.

08/06/2012
6:15 am
Tajra
Guest
Guests
735sp_Permalink sp_Print

Nema sto da se sjekiras, nego svaka ti cast za to. A super si bila 🙂

08/06/2012
8:48 am
macence
Guest
Guests
736sp_Permalink sp_Print

vanjamik said
WOW! Macence ti je rekla da si bila sasvim ok! To znaci da si bila fenomenalna LaughLaughLaugh

Salu na stranu, ovo je zaista odlicno i stvarno sam ponosna na nas!

LaughLaughLaughLaugh

Kristina, ja sam komentarisala samo pricu, ne i izgled i, pravo da ti kazem, nisam ni gledala jer sam peglala, ali pazljivo slusala!

08/06/2012
8:58 am
Kristina M
Guest
Guests
737sp_Permalink sp_Print

Sve cu to ispicati (a ustvai i jesam) kad budem imala jedno deset minuta za pricu, a postop su me dali nekoliko sekundi…

Hvala zene! Divne ste kao i uvijek. I ja sam ponosna na sve, mrdnulo se nesto sa mrtve tacke iako su nas mnogi ubjedjivali da je to zaludni posao 

08/06/2012
9:14 am
Taša
Guest
Guests
738sp_Permalink sp_Print

Ih, ja naravno ne stižem ništa da pogledam… Sad s posla ne mogu, odgledaću doveče od kuće. 

Pretpostavljam da Kristini i svima vama, drage žene, treba da čestitam što ste izgurale da počne rekonstrukcija porodilišta u KC. Svaka čast! 

Da li bismo mogli, kao Udruženje, u sklopu rekonstrukcije porodilišta da predložimo i izguramo još jednu ideju, za koju nije potrebno mnogo sredstava, već samo dobra volja, malo mašte i istrajnost? 

Evo o čemu se radi:

Ja sam rodila dvoje djece u tom porodilištu, prvi put nisam ništa znala ni umjela, kao ni bilo koja od vas, ni oko dojenja, ni oko upale grudi, ni oko čega. Da mi je bilo da mi neko da kratki kurs za tih prvih 20-50 postporođajnih dana!!  Da li možemo da iniciramo, pa potpomognemo realizaciju, da se svim porodiljama u KC održi kratka prezentacija-predavanje, o stvarima koje slijede u prvom danu nakon porođaja, pa narednih dana, pa kako šta treba raditi, kako se izmuzati, kako dojiti, kada dohranjivati… Ništa komplikovano, ali baš da bi se otklonili svi strahovi koje porodilja ima, najvažnije je pokazati porodiljama da neko misli na njih, da upravo tada još tih dan – dva poslije porođaja imaju vremena da odgledaju to predavanje – da razmisle o njemu, da znaju da imaju kome da se obrate ako ih nešto posebno ili dodatno zanima itd. 

Možda nisam smislila toplu vodu, ali meni se čini da je ovo potrebno. 

🙂

08/06/2012
9:27 am
montenegrina
Guest
Guests
739sp_Permalink sp_Print

Tašo to bi bilo super,ali sumnjam.Nisu u stanju da dodju da ti daju informaciju o stanju djeteta a ne da te savjetuju i pomazu.Naravno ja sam za,lijepo bi to bilo,samo ne znam koliko je ostvarljivo.Evo vidjeli smo nacrt ginekologije kako bi trebala da izgleda kad je sagrade,mozda odvoje prostoriju i za to,pa bude neko ko ce se samo tome posvetiti.

08/06/2012
9:42 am
Ana P
Forumaš(ica) ipo
Guests

Members

NVO Clanstvo
Forum Posts: 543
sp_UserOfflineSmall Offline
740sp_Permalink sp_Print

Taša said
Ih, ja naravno ne stižem ništa da pogledam… Sad s posla ne mogu, odgledaću doveče od kuće. 

Pretpostavljam da Kristini i svima vama, drage žene, treba da čestitam što ste izgurale da počne rekonstrukcija porodilišta u KC. Svaka čast! 

Da li bismo mogli, kao Udruženje, u sklopu rekonstrukcije porodilišta da predložimo i izguramo još jednu ideju, za koju nije potrebno mnogo sredstava, već samo dobra volja, malo mašte i istrajnost? 

Evo o čemu se radi:

Ja sam rodila dvoje djece u tom porodilištu, prvi put nisam ništa znala ni umjela, kao ni bilo koja od vas, ni oko dojenja, ni oko upale grudi, ni oko čega. Da mi je bilo da mi neko da kratki kurs za tih prvih 20-50 postporođajnih dana!!  Da li možemo da iniciramo, pa potpomognemo realizaciju, da se svim porodiljama u KC održi kratka prezentacija-predavanje, o stvarima koje slijede u prvom danu nakon porođaja, pa narednih dana, pa kako šta treba raditi, kako se izmuzati, kako dojiti, kada dohranjivati… Ništa komplikovano, ali baš da bi se otklonili svi strahovi koje porodilja ima, najvažnije je pokazati porodiljama da neko misli na njih, da upravo tada još tih dan – dva poslije porođaja imaju vremena da odgledaju to predavanje – da razmisle o njemu, da znaju da imaju kome da se obrate ako ih nešto posebno ili dodatno zanima itd. 

Možda nisam smislila toplu vodu, ali meni se čini da je ovo potrebno. 

🙂

Taso, to nam je cilj ka kome idemo cim uspemo da realizujemo projekat Grupe za podrsku dojenju. Kad budemo imale nase savetnice za dojenje, pokusacemo da izdejstvujemo da se na licu mesta, u KBC, bar jednom sedmicno savetuju porodilje oko dojenja.

Drzimo pesnice sa se sa projektom krene sto preWink

Forum Timezone: Europe/Podgorica

Most Users Ever Online: 287

Currently Online:
7 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

mamika m: 1304

Ana P: 543

lara92: 415

Budimka G: 386