1:29 pm
macence,meni je moja guza najbitnija! shodno tome,ako nema papira.
salim se,pitam za taj papir,jer je to najveca budalastina,svi tvrde,da ga UVEK ima i da ne pricamo takve gluposti,jer im je ispod nivoa da to komentarisu, a niko ga NIKAD nije video! Pa bih ja da doniram,ako je toliki problem da se nabavi…
2:37 pm
Planiram evo ovih dana, ali nikako da stignem. I blog cu da pisem, vrlo detaljan, tako da se nadam da cete moci da steknete prilicno jasnu sliku. Ima pomaka, dosta, i ima jos nekih stvari koje su ostale iste, mada su tehnicke prirode. Sa,op da malo ugrabim vremena. Ono sto sam mogla da pimjetim ukratko da je odnos prema pacijentima bolji, da je dio koji se tice dojenja takodje puno bolji (vise se interesuju i pomazu), da su znacajno ljubazniji, da je mnogo cistije ali da su ostali problemi slabije higijene popodne je nema zena koje se time bave ili barem ja nijesam pimijetila, posteljina se mijenja svako malo, da nema daski u toaletima sto priicno otezava mnoge stvari, da su tus kabine i dalje lose, ali to su te stvari koje iziskuju renoviranje i tu se sad nista ne moze. Ja da znam nije pocela rekonstrukcija jos, ali ce svakako prvo krenuti sa porodjajnom salom a akusterstvo nece skoo
3:17 pm
Akuserstvo nece uopste, to nije ni u najavi, bar jos koju godinu, a s porodilistem se stalo iz nekih razloga finans prirode, valjda Cijevna treba da to radi ali neka muka je tu, ta firma izgleda pred bankrotom ko ce mu ga znati…. Elem, treba se naoruzati sa golom zeljom da nam bebe budu zdrave i prave i da takve zajedno s mamama izadju odatle jer se bojim da se tamo cemu drugom nemamo realno sta nadati. Kako onomad rekoh: “Tresla se gora, rodio se mis”. Blago nama sa tim i takvim “pomacima”.
6:23 pm
Ja sam iskreno zadovoljna, nista im ne fali, ima jos puno da se radi i mijenja, ali mislim da se za dva mjeseca ipak nesto mrdnulo. Uostalom, i da je minimum minimuma bolje nego nista.I sto je najbinije promijenilo se ono sto se odnosi na same zaposlene, a ne na tehnicke detalje, enterijer i tome slicno. Barem je meni ovo prvo vaznije. Prvi put u porodlistu nijesam imala neopisivu zelju da pobjegnem odatle. Mozda sam se samo istripovala…
7:35 pm
ma ja potpuno vas razmijem, ali cinjenica je da je jedno TAKO HUMANO odjeljenje toliko neprihvatljivo srozano da se mi ZADOVOLJAVAMO lijepim rijecima i ljudskim odnosom osoblja?! Ne znam, ali meni je to nesto sto se MORA podrazumijevati, a ne cekati “reforma” neka da se ponasanje osoblja promijeni. Za takve promjene postoje disciplinske opomene unutar institucije i sl. Mene je samo strah da ce se svi pokusaji i apeli razvodnjiti i svesti na zadovoljenje ljepsim rijecima i boljim odnosom samo. (Ruzna rijec se lakse izdrzi na svili, a lijepa teze dopire na onim raspadima od spuzvi.) Doduse, svi smo razliciti pa su nam tako i ocekivanja razlicita. Srecno svim buducim mamama.
11:41 pm
Ja sam licno, istraumirana, i kad bude dosao oktobar, da se porodim, ima da budem kao s marsa pala, a da ne pominjem koliki strah osjecam,sa svoje 23 godine, kako ce sve proci.. da ce sve biti uzasno…I kad vidim ove postove, jos mi je gore 🙁 al bar znam sta me ocekuje. Sama sam medicinska sestra, i isla sam tamo na praksu prije par godina, i uzasnula sam se od ponasanja osoblja prema pacijentima… Neka nam je BOG u pomoc 🙂
8:01 am
Kristina said
Ja sam iskreno zadovoljna, nista im ne fali, ima jos puno da se radi i mijenja, ali mislim da se za dva mjeseca ipak nesto mrdnulo. Uostalom, i da je minimum minimuma bolje nego nista.I sto je najbinije promijenilo se ono sto se odnosi na same zaposlene, a ne na tehnicke detalje, enterijer i tome slicno. Barem je meni ovo prvo vaznije. Prvi put u porodlistu nijesam imala neopisivu zelju da pobjegnem odatle. Mozda sam se samo istripovala…
U potpunosti se slazem sa tobom Kristina. Ne mogu se ocekivati za tako kratko vrijeme neke prevelike promjene. Najvaznije je da je krenulo, a mi, ako im ne budemo dale da disu promjene ce se i nastaviti. Uostalom kod nas se za svake promejene fata zalet po pola godine a kamoli sta drugo. Ovdje se ipak krece.
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
8 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333