3:40 pm
Kristina said:
A moram vam i reci da cete se sjutra prijatno iznenaditi izjavom Ministra Radunovica na ovu temu. Ja jesam. Ne mozemo prenijeti danas nista jer je dao izjavu D. novinama ali cemo je sjutra od njih preuzeti. Milo mi je zbog svih ovih zena ovdje, a posebno onih koje su rijesile da javno pricaju o tome sta im se desilo u KC i sta su tamo vidjele
Svaka čast Kristina!
7:13 pm
Kristina, jedva cekam da procitam. Mozes li mi dati link da procitam i drugu pricu ako je ima, jer sam procitala samo Sanjinu.
Mozda se pitate sto je meni stalo toliko, kad vec ne zivim dolje?! Imam sestre dolje, jedna ce tek radjati (nadam se), pa me muka hvata kad citam sta je moze sacekati!
Svaka ti cast Kristina, napokon se nesto pokrenulo, valjda ce se i promijeniti. Pozdrav hrabrim zenama, uz zahvalnost sto dijele javno svoja iskustva!
7:18 pm
Svaka cast svima ovdje, jer mislim da smo pokazale zelju ali i volju da promijenimo stvari koje su kod nas za mijenjanje na bolje, pa barem malim koracima.
Dnevne novine su nam stvarno puno pomogle i jedini su medij koji je citao nas forum i u tome prepoznao mogucnost da doprinese neki promjenama. Ako nista drugo, stvari ce se sad malo pokrenuti to je sigurno.
Nase udruzenje je ovom temom tek pocelo da se bavi i ne mislimo samo da kritikujemo, nego da i nekako konkretno pomognemo, a o tome uskoro…. 🙂 Ovo je bio samo prvi korak, a je li urodio plodom ili nije vidjecemo.
10:41 pm
Lavlje-Srce: 02 Mar 2012. | 20:33 |
Moja zena je umrla od sepse zbog ovoga. Prvi porodjaj zaboravljena pa je radjena kiretaza, pa drugi porodjaj takodje ali posle mukotrpne borbe sa temperaturom i obilaskom cak 4 doktora, proslo je mjesec dana od porodjaja kad joj je konstatovana BOMBA… |
42. Lavlje-Srce: 02 Mar 2012. | 20:39 |
…I svaki put kad prodjem pored tog klinickog centra Crne Gore je borba sa samim sobom da ne svratim da ih dignem u vazduh. Sesta godina ide od kad se to desilo…i dalje isti BIJES osjecam kad pogledam djeci u oci…bijelu uniformu ne mogu smislit! |
7:46 am
Kristina ide i sutra prica(sad vidim u novinama),hoce li ih biti jos?
Znam da je bilo na pocetku price,da ce ici 3 price,ali ako ide jos onda je to ooooooodlicno! Ako Dnevne novine odluce da jos pisu,a mi imamo zene koje ce da prenesu svoje iskustvo,onda ce se stvarno napraviti pomak,jer nece moci niko da ostane gluv i slep!
8:21 am
videla sam samo naslovnu dnevnih novina ministar reklo bi se bas sad pao s marsa! a nacelnica ce naravno negirati, najbolje da prizna, ma da skupila se grupa zena pa izmisljaju price iz porodilista samo kad se setim ciscenja, sredjivanja soba, brisanje paucine, cak i menjanje isflekane posteljine, mi pitamo sta se desava jutros a cistacica odgovara dolazi nacelnica u vizitu?!
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
9 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
4 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333