A A A

Please consider Registruj seing
guest

sp_LogInOut Loguj se sp_Registration Registruj se

Registruj se | Lost Lozinka?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Porodilište u Podgorici
02/03/2012
3:40 pm
just mamma
Guest
Guests
321sp_Permalink sp_Print

Kristina said:

A moram vam i reci da cete se sjutra prijatno iznenaditi izjavom Ministra Radunovica na ovu temu. Ja jesam. Ne mozemo prenijeti danas nista jer je dao izjavu D. novinama ali cemo je sjutra od njih preuzeti. Milo mi je zbog svih ovih zena ovdje, a posebno onih koje su rijesile da javno pricaju o tome sta im se desilo u KC i sta su tamo vidjele

Svaka čast Kristina! Smile

02/03/2012
7:00 pm
wesna
Guest
Guests
322sp_Permalink sp_Print

Bravo!!!

Svaka cast Kristini,koja je sve ovo pokrenula i zenama koje su podijelile svoja iskustva sa javnoscu…

Jedva cekam da vidim to reagovanje ministrovo,i nadam se da ce on preduzeti neke konkretne stvari,da nece sve ostati samo na rijecima i pustim obecanjima.

02/03/2012
7:13 pm
Tajchi
Guest
Guests

Kristina, jedva cekam da procitam. Mozes li mi dati link da procitam i drugu pricu ako je ima, jer sam procitala samo Sanjinu.

Mozda se pitate sto je meni stalo toliko, kad vec ne zivim dolje?! Imam sestre dolje, jedna ce tek radjati (nadam se), pa me muka hvata kad citam sta je moze sacekati!

Svaka ti cast Kristina, napokon se nesto pokrenulo, valjda ce se i promijeniti. Pozdrav hrabrim zenama, uz zahvalnost sto dijele javno svoja iskustva!

02/03/2012
7:18 pm
Kristina M
Guest
Guests
324sp_Permalink sp_Print

Svaka cast svima ovdje, jer mislim da smo pokazale zelju ali i volju da promijenimo stvari koje su kod nas za mijenjanje na bolje, pa barem malim koracima.

Dnevne novine su nam stvarno puno pomogle i jedini su medij koji je citao nas forum i u tome prepoznao mogucnost da doprinese neki promjenama. Ako nista drugo, stvari ce se sad malo pokrenuti to je sigurno.

Nase udruzenje je ovom temom tek pocelo da se bavi i ne mislimo samo da kritikujemo, nego da i nekako konkretno pomognemo, a o tome uskoro…. 🙂 Ovo je bio samo prvi korak, a je li urodio plodom ili nije vidjecemo.

02/03/2012
7:22 pm
Kristina M
Guest
Guests
325sp_Permalink sp_Print

Tajchi, prica je prenijeta na portalu. Imas je na linku VIJESTI ili da sacekas da se kao druga (poslije nadokadjivanje nastave) pojavi u onom prozoru sa najnovijim vijestima.

02/03/2012
7:36 pm
Tajchi
Guest
Guests
326sp_Permalink sp_Print

Procitah. Hvala Bogu pa je Danijela ziva i zdrava danas i njeno dijete dobro. Mucna prica, da covjeku suze navru na oci!

02/03/2012
10:41 pm
bubica
Guest
Guests
327sp_Permalink sp_Print
 Lavlje-Srce: 02 Mar 2012. | 20:33
Moja zena je umrla od sepse zbog ovoga. Prvi porodjaj zaboravljena pa je radjena kiretaza, pa drugi porodjaj takodje ali posle mukotrpne borbe sa temperaturom i obilaskom cak 4 doktora, proslo je mjesec dana od porodjaja kad joj je konstatovana BOMBA…

42.  Lavlje-Srce: 02 Mar 2012. | 20:39
…I svaki put kad prodjem pored tog klinickog centra Crne Gore je borba sa samim sobom da ne svratim da ih dignem u vazduh. Sesta godina ide od kad se to desilo…i dalje isti BIJES osjecam kad pogledam djeci u oci…bijelu uniformu ne mogu smislit!
02/03/2012
10:43 pm
bubica
Guest
Guests
328sp_Permalink sp_Print

prenela sa CDM…nemam reci.

Ako se nadje neko “pametan” da ovom coveku kaze da laze,onda da sve ide u…

02/03/2012
11:03 pm
Kristina M
Guest
Guests
329sp_Permalink sp_Print

Rijeci nemam

02/03/2012
11:19 pm
mirjana
Guest
Guests
330sp_Permalink sp_Print

Naježih se…. Bože, i mi se pitamo jel na pravi način krenulo sve… uhhh

Znam za slučajeve još iz mog djetinjstva, i pitam se gdje su bnili ti ljudi, što nisu reagovali nikad do sad…. stalno guranje pod tepih…

02/03/2012
11:38 pm
Tajchi
Guest
Guests
331sp_Permalink sp_Print

Ne mogah da procitam muzu do kraja, zagrcnuh se na pola komentara Cry

03/03/2012
7:00 am
bubica
Guest
Guests
332sp_Permalink sp_Print

i naravno,ima onih koji i na ovo mogu da se sale…ja ne razumem…

03/03/2012
7:38 am
Kristina M
Guest
Guests
333sp_Permalink sp_Print

Nacelnica je odreagovala u svom stilu, prenijecemo je brzo.

03/03/2012
7:46 am
bubica
Guest
Guests
334sp_Permalink sp_Print

Kristina ide i sutra prica(sad vidim u novinama),hoce li ih biti jos?

Znam da je bilo na pocetku price,da ce ici 3 price,ali ako ide jos onda je to ooooooodlicno! Ako Dnevne novine odluce da jos pisu,a mi imamo zene koje ce da prenesu svoje iskustvo,onda ce se stvarno napraviti pomak,jer nece moci niko da ostane gluv i slep!

03/03/2012
7:49 am
Kristina M
Guest
Guests
335sp_Permalink sp_Print

Da danas ide Aleksandrina prica

03/03/2012
7:54 am
bubica
Guest
Guests
336sp_Permalink sp_Print

procitala jos u 6 jutros!

03/03/2012
8:14 am
Marijachi
Guest
Guests
337sp_Permalink sp_Print

kako da pročitam drugu priču,i mišljenje Radunovića,kao komentar načelnice?

03/03/2012
8:21 am
caye
Guest
Guests

videla sam samo naslovnu dnevnih novina ministar reklo bi se bas sad pao s marsa! a nacelnica ce naravno negirati, najbolje da prizna, ma da skupila se grupa zena pa izmisljaju price iz porodilistaLaugh samo kad se setim ciscenja, sredjivanja soba, brisanje paucine, cak i menjanje isflekane posteljine, mi pitamo sta se desava jutros a cistacica odgovara dolazi  nacelnica u vizitu?!

03/03/2012
9:02 am
Marijachi
Guest
Guests
339sp_Permalink sp_Print

Pronašla sam tekst.

03/03/2012
9:12 am
Kristina M
Guest
Guests