10:56 am
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
12:18 pm
mamika said
u jednom momentu su imali na porodjaju zenu koja je pocela poprilicno dramiti, i sestra je dosla i odvela te dvije prvorotke na ctg na drugom odjeljenju iako im nije tad bilo vrijeme za ctg, a to je uradjeno da ne bi slusale tu porodilju, i da se ne prestravljuju…itd…to su neke stvari koje me odusevljavaju, iako bi bilo lijepo imati ljepse prostorije….
U podgorickom porodilistu ne samo da ne bi sklonili porodilju da ne slusa nekog ko drami, nego bi je doveli da je uplase… Uh
Mamika, divno je cuti da je i treci porodjaj bio sjajno iskustvo, sve najbolje od srca jos jednom!
12:12 pm
Members
08/03/2012
1:22 pm
Members
29/09/2013
mozda i u Meljinama…moja rodjaka se nedavno tamo porodila bila vrlo zadovoljna…znam da je tata bio tamo, da je mogla da koristi loptu…i to je privatno porodiliste koliko sam shvatila.
edit: evo u clanku o babicama iz KBC na portalu se kaze da babice tamo ohrabruju porodilje da deo porodjaja budu u drugim polozajima. Ne znam samo ima li neka zena da ti i potvrdi da je to dozivela, nadam se da ima.
10:26 pm
Members
NVO Clanstvo
23/12/2011
9:58 pm
Members
13/12/2011
11:29 am
Members
07/05/2011
Ja sam se prvi put porodila u Nikšiću.
Sve je prošlo u savršenom redu, nemam nikakvih zamjerki, sem što mi je posle drugog iskustva na Cetinju zasmetala guzva u Nikšiću, ipak je to veliko porodilište.
Drugi put sam se porodila na Cetinju, predivno iskustvo, svi su divni, od čistačice koja je uvjek spremna da ode da kupi sve što vam treba, do doktora i medicinskih sestara. MAlo porodilište, 100% pažnja osoblja.
Nas je u tom periodu bilo ukupno 5 porodilja.
Za mjesec i po treba opet da se porodim, sada živimo bliže Kotoru, ali nisam nešto ništa fino čula o tom porodilištu, a Cetinje mi jeprilično daleko, u sezoni mi treba sigurno sat do tamo, a treća beba.
Baš sam u velikoj dilemi, uglavnom, čista 10 za porodilište Cetinje.
1:20 pm
Members
07/05/2011
Pošto se ja porađam po svim crnogorskim porodilištima 🙂 , evo treći put je bilo u Kotoru, kako mi je tu bilo najbliže.
Da kažem da sam jubilarno otvorila renovirano porodilište, dakle sve je bilo okrečeno, čisto, renovirana 2 kupatila. Sve je bilo za pohvalu, od doktorke Francesković koja me je porodila i koja je znala da prati moj organizam i ništa ne ubrzava, do ljubaznih babica.
Svakakvih sam se priča naslušala o kotorskom porodilištu, ali imam sasvim fino iskustvo.
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
14 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333