10:06 am
Mozda nije pravo mjesto, ali imam vazno pitanje za sve vas koje mozda znate odgovor: da li se sa uputom odabranog ginekologa u Niksicu moze poroditi u KC u Podgorici?
Kuma mi se zali da nema povjerenja ni u jednog dr koji radi u NK i zeli u PG, cak i nakon svih prica koje smo mi ovdje iznijele… U NK je mozda uslovnije i bolje, ali nema doktora!
11:17 am
Members
18/05/2013
Pozdrav svima, imam pitanje vezano za odlazak na porođaj.
Moju trudnocu vodi Dr Uskokovic, koja ne radi u KBC, cula sam razne price npr. da treba da izaberem drugog Dr tj. onog koji radi u KBC-u i koji ce biti na porodjaju prisutan….Da se tamo niko nece *obrcati* na mene i sl…
Prvi put sam trudna, u 19-stoj sam sedmici i imam jos vremena do porodjaja…. htjela sam da cujem vasa iskustva i savjete…
Unaprijed hvala!
1:14 pm
Members
03/10/2012
Draga Čačkalice, i meni je trudnoću vodila sjajna doktorica Suzana, a 30. januara porodila sam se u KBC-u (pisala sam o tome na temi – Porodilište u Podgorici). Ne razmišljaj o tome i ne brini – sama dr Uskoković će te pripremiti na najbolji mogući način, a moje iskustvo sa doktorima, babicama i ostalim osobljem u porođajnoj sali je ODLIČNO. I ja sam brinula, tim prije što sam iz Nikšića i apsolutno nikoga ne poznajem u KBC-u, ali je sve prošlo kako treba. Ti se usresredi na sebe, pripremi se psihički – vidjećeš, sve će proći munjevitom brzinom i biće baš kako treba. Puno pozdrava – kad postaneš mama i adaptiraš se, piši, da čujemo utiske i iskustva!
1:27 pm
Members
18/05/2013
10:03 pm
Members
05/04/2011
cackalica said
Pozdrav svima, imam pitanje vezano za odlazak na porođaj.Moju trudnocu vodi Dr Uskokovic, koja ne radi u KBC, cula sam razne price npr. da treba da izaberem drugog Dr tj. onog koji radi u KBC-u i koji ce biti na porodjaju prisutan….Da se tamo niko nece *obrcati* na mene i sl…
Prvi put sam trudna, u 19-stoj sam sedmici i imam jos vremena do porodjaja…. htjela sam da cujem vasa iskustva i savjete…
Unaprijed hvala!
Mislim da su babice sjajne, a one su ti za porodjaj mnogooo vaznije moju trudnocu je pratila dr Uskokovic i mislim da sam vec pisala o tome koliko sam bila srecna zbog toga pa da se ne ponavljam… Ja sam pred sam kraj dosta posjecivala KBC i radila CTG tamo jer sam prebacila termin (kad je dr Uskokovic bila slobodna), pa sam tako naletjela na jednog stazistu koji me isprepadao pricom o tome sta sve moze da se desi kad se prebaci termin… I to sam ispricala dr Uskokovic, koja me povezala sa jednim od svojih kolega i on me porodio, a i beba i ja smo bile skroz OK )) ipak, draze mi je sto mi je preporucila nekog, nego da sam naletjela na neljubaznost ljekara (a i ovaj stazista je ipak na kraju bio u sali kad sam se poradjala, ali mi to vise nije bilo vazno)
Elem, ovo sto druskan kaze – dr Uskokovic ce te sjajno pripremiti za porodjaj, a onda je tvoja odluka da li zelis da te sa nekim “poveze” ili ces ipak poci bez toga na porodjaj (znam i neka odlicna iskustva zena koje su posle na porodjaj a nisu znale ljekare koje su ih poradjale – ipak, meni je ovako bilo lakse).
"Anyone who lives within their means suffers from a lack of imagination."
9:21 pm
Members
01/08/2012
Izgleda da neko ima i različita iskustva sa njom… Meni je ona vodila trudnoću i nije pomenula ni “P” od porođaja, a ne da me pripremi… Ja sam na kraju odlučila da se porađam na CT i krajem devetog počela da idem tamo na CTG. Bukvalno nije ništa pominjala, a ja sam onda jednog dana poslije CTG rekla “neću više dolaziti kod Vas, a porodiću se na CT” i tako je i bilo, “Doviđenja, srećno”. A za porođaj sam bila pripremljena zahvaljujući školi za trudnice koju vodi sestra Dajana…
Mada možda joj ja i nisam nešto bila simpatična, stalno me nešto kritikovala… A i prije trudnoće sam išla na redovne kontrole kod nje – svake god sve sistematski – i papa, i kolposkopija, i uz… Imala sam fino mišljenje o njoj ranije, ali poslije ovoga nisam nešto oduševljena.
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
13 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333