1:11 pm
Nemoj da se “sludjujes”, to zavisi od hiljadu faktora. Poslije prirodnog se izlazi poslije dva dana, kad je sve u najboljem redu. Poslije carskog poslije 4-5 dana, opet kad je sve u redu. Ja sam bila tamo punih 14 dana: carski, pa je beba dobila neku infekciju i primao je terapiju 10 dana. Izludjela jesam, ali kad pomislim da bi u slucaju da smo dosli kuci, pa poslije nekoliko dana on bio lose i onda bi 10 dana lezali u djecijoj bolnici, onda bi to bila katastrofa! Zato, samo opusteno, ne vole ni oni da nas drze tamo duze nego sto bi trebalo.
4:17 pm
E 24H ne mozes, nema sanse, mora poci 48 sati od momenta porodjaja, takav im je protokol, sem ako koji doktor ne zakaze 50ak porodjaja pa mu fali mjesta na akuserstvu – ona mozes i malo ranije:) Nije strasno,dva dana ces da pregrmis. Duze se ostaje ako npr beba dobije zuticu, ili mora neku terapiju da prima ili ti ili ona
5:56 pm
Kristina said
I meni uzasno duga, i zaista mi traju preeedugo. Jos kad cujem da ima zena koje traze da duze ostanu da mi se “odmorile”… Iskreno ne razmijem jer mi nidje nije ljepse nego kuci
Vjerovatno ima ljudi kojima je kod kuce najgore, samo ima i drugih nacina da pobjegnu, ne moraju u porodiliste.
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
7 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333